IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 01.Aralık.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu 27 Kasım -3 Aralık 2023


Terazi ve yükselen Teraziler haftaya Dolunay etkisiyle başlıyorsunuz. Seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, ticari faaliyetler, hukuk ve medya alanlarınızda gerçekleşecek bu Dolunay. Uzak yerlerden hızlı haberler gelebilir, bir seyahatle ilgili bir durum ortaya çıkabilir. Tanımadığınız insanların ortamlarında bulunabilirsiniz, bazı şeyler kulağınıza çalınabilir. Sosyal medyada geziyorsanız fark ettiğiniz konu ve olaylar üzerinizde gerilime neden olabilir ama bu dönem konuştuklarınıza, yaptıklarınıza dikkat edin. Yakın çevrenizdeki insanlarla bağlantılarınız kuvvetli görünüyor hatta hırsınızı onlardan çıkarma potansiyeliniz de var. Uzak çevrelerde, seyahatlerde ya da bilgi alışverişlerinde fikir ayrılıklarına da açık olmanız gereken bir dönem. Sosyal medyada tartışmalara girmemeye özen gösterin ya da çok sert gireceğiniz durumlar başınıza iş açabilir. Beklediğiniz bir dava varsa bu davanın sonuçlarıyla da karşılaşma potansiyeliniz yüksek. Bu ara en çok beraber çalıştığınız insanlardan yana hayal kırıklığınız yüksek olacak ya da onların hayatındaki bir belirsizlik, karışıklık sizin hayatınızı da bloke edebilir bu da onlara karşı hem ne kadar fedakâr davrandığınızı fark etmenize hem de sinirli, agresif ve gergin olmanıza neden olacak. Araba kullanırken dikkatli olun uzaklara gidecekseniz dikkatli olun çünkü kaza enerjisi devreye girebilir.

Venüs ve Güney ay düğümü kavuşumu kendinize karşı ne kadar adil olduğunuzu, kendinize ne kadar baktığınızı ya da güzelleşme ile ilgili konularda kendinizi ne kadar hırpaladığınızı da karşınıza getirecek. Kendinize adil olmanız gereken bir dönem çünkü uzun zamandan sonra bunu yapmazsanız ilişkilerde istediğiniz gibi yol alamadığınızı göreceksiniz. Kararsızlıklarınızı, seçiciliğinizi, hayır diyememe huyunuzu geride bırakmanız gerekiyor. 14 Ekim’deki tutulma size bunu göstermiş olmalı ama şimdi bu tutulma noktaları yeniden tetiklenmeye başladı o yüzden bu dönem eskiden karşılaştığınız elinize ayağınızı birbirine dolayacak bazı konular karşınıza gelebilir. Eski aşklar eskiden böyle tutkuyla baktığınız konu ve olaylara atlamak istiyor olabilirsiniz bu sefer aynı hatalara düşmeyin size neyin iyi geldiğini net belirlemeniz gereken bir dönem olacak.

Cuma günü Merkür Oğlak burcuna geçiyor eviniz, aileniz, yuvanız onlarla kuracağınız iletişim önem kazanıyor. Aile büyüklerinizle daha fazla bir araya gelebilirsiniz onlara karşı sorumlu davranabilirsiniz. Evinizle ilgili disipline olmanız gereken alanlar hız kazanıyor. Emlak alım satım kiralama gibi işleriniz varsa hem bu alanlarda ekonomik davranacak hem de kılı kırk yararak doğru evi bulmaya çalışacaksınız. Hafta sonu bu anlamda çok keyifli evde yapılması gerekenleri devreye sokabilirsiniz. Pazar günü ise gerginliklere açık görünüyorsunuz ev ortamınızda sevdiğiniz insanla birbirinizi germeyin. Aile ortamınızda üzerinizde baskı oluşturan bir insan varsa bu insanla gerilimler devrede olabilir.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık