IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 01.Aralık.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu 27 Kasım -3 Aralık 2023


Yengeç ve yükselen Yengeçler bu hafta dikkatli adımlar atmaya bakın çünkü Dolunay sizin kadersel alanınızda oluşuyor bu da isteksizliğinizi yükseltebilir. Bu aralar çalıştığınız, hareketli olduğunuz gündelik hayatınızın çok hız kazandığı bir süreç ama iş ortamlarınızda mücadele ettiğiniz konuların sonuçlarını da bu Dolunayda alabilirsiniz. Yanınızda çalıştırdığınız insanlar varsa bazı anlaşmazlıklar fikir ayrılıkları devreye girebilir ya da birinin yanında çalışıyorsanız bu dönem baskılara maruz kaldığınızı düşünebilirsiniz. İş ortamlarınızda gergin durumlar devreye girebilir. Bu sizin hayatınızda gerilimli bir dönemi temsil ettiği için sinirsel gerginliklerinizi hızlandırabilir. Bu dönem olayları durumları gözünüzde büyütüyor olabilirsiniz. Hastaneye refakatçi olarak gidebilirsiniz başka insanların durumlarıyla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz ya da bir sır ortaya çıkabilir o yüzden konuştuğunuza yaptığınıza mümkün olduğunca dikkat edin bu dönemde olaylar sizin başınıza kalmasın. Geçmiş olaylarla çok fazla uğraşmayın, sağlığınızı da ihmal etmeyin. Diğer taraftan iş ortamlarınızda size söylenen bir konunun olmaması canınızı sıkacak bu hafta.

Çarşamba günü ise aile ortamlarınızda karmik bir ilişki ya da önemli bir konu devreye girebilir. Evinizdeki huzur, bereket, bolluk aşağıya çekilmiş gibi hissediyor hiçbir şeyin tadını tuzunu almıyor olabilirsiniz. Bu dönem tatmin olmak için belki bir sürü eşya almaya kalktınız ama bunlar istediğiniz sonuçları vermemiş olabilir hem aile düzeninize hem aile büyüklerinizle olan bağlantılarınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Çünkü geçmişten getirdiğiniz meseleler ve hayır diyememekten kaynaklı kararsızlıklarınız yüksek olduğu için bazı konuları devreye sokamadığınızı çok net göreceksiniz. Ama bu dönem sizi kreatif, yaratıcı yapacak çok da olumsuz diye düşünmeyin.

Cuma günü Merkür Oğlak burcuna geçiyor ilişkilerde toparlama, ilerleme enerjisi devrede. Sevdiğiniz insanla bu dönem bolca iletişim halinde olacaksınız, hayata gerçekçi bakacaksınız, gerçekçi ilişkilerin peşinden gideceksiniz, plan, program yapacaksınız. Hayatınızda bir insan yoksa da bu dönem istediğiniz sorumlu bir insan karşınıza gelebilir ve bu da sizi mutlu edebilir. İş birlikleriniz, önemli anlaşma ve görüşmeleriniz varsa bu dönem sözleşmelere imza atmak için Cuma gününden sonraki dönem 13 Aralık’a kadar vaktiniz var. Hatta birkaç gün öncesine de gelirseniz 10 Aralık’a kadar 10 günlük süreci iyi değerlendirin. Hafta sonu keyifli etkiler var, sevdiğiniz insanla gezi programları, gelecek planları yapabilirsiniz onun ailesinden insanlarla bir araya gelebilirsiniz.

Pazar gününe dikkat ev ortamlarınızda gerginlikler olacak, ailenizdeki insanlarla bazı çekişmelere, kıskançlıklara karşı kendinizi hazırlayın ya da bu durumları siz yapıyorsanız da olayları gözünüzde büyütmeyin. Bu aralar şüpheci tarafınız çok yüksek çalışabilir bu şüphecilikten kaynaklı olarak sevdiğiniz insanı gerçekten yorabilir ve üzebilirsiniz.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık