IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 08.Kasım.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
6 Kasım - 12 Kasım 2023 Boğa Haftalık Burç Yorumu


Haftanın en şanssızı. En mutsuzu aşkta kaybedeni özellikle yükselen boğalar dikkat dikkat. Tehlike çanlara senin için öyle biri çalıyor ki. Mesela para sağlık eğitimde iyisin aşk da çok kötüsün.

Boğanın aşkı hayatı kötüyse. Oraya odaklanır paraymış çok önemli olmuyor , işmiş çok önemli olmuyor. Çünkü boğa burcu sevgi burcudur. Bulunduğu ortamda ilişkilerinde de, iletişiminde de huzur ister. Huzursuz bir ortamda nefes alamaz. Bulunduğu ortamda huzur yoksa bile bunu yaratıp çoğaltmak için çaba gösterir.

Sevdiklerinizi hareketlerinizle şaşırtabilirsiniz. Aşırıya kaçarak ani tepkiler verebilir saldırgan davranışlar gösterebilirsiniz. Davranışlarınız da fikirleriniz de gizlilik önemli olacak. Sizler belirsizlik yaşamayı sevmeyen. Daima yaşamında huzurlu olup huzurlu yaşamayı seçen ve tercih eden burçlarsınız.

Özellikle sevgili boğalar yükselen boğalar sizler de haftaya ayın aslan burcunda ilerlemesiyle adım attınız. Evinize ailenize odaklanmanız gereken bir haftadasınız. Evli boğa burcu olabilirsiniz, eşinizle mutsuz olabilirsiniz, fikir ayrılığı yaşıyor olabilirsiniz. Şimdi onunla yaşadığınız fikir ayrılığından dolayı ona kızgınlığınızdan dolayı evinizin işini yapmayacak mısınız? Mutfağınızla ilgilenmeyecek misiniz?

Kafam rahat değilken. Bırakın yemek yapmayı, çay bile yapmak içinden gelmiyor diyebilirsiniz. Çünkü siz huzur enerjisiyle beslenen bir burçsunuz. Şimdi eşinizle aranız partnerinizle aranız gerilimli dahi olsa özellikle bir ev hanımıysanız benim size tavsiyem iş hayatınız yoksa açın süpürgeyi dip köşe süpürün. Temizlik yapın bak inanın bana su ve temizlik çok rahat enerjiyi temizliyor.

Güzel tütsüler, yakın evinizde mümkünse elinizi yüzünüzü, gülsuyuyla yıkatın, evinizde varsa gül yağı bu hafta hep kulaklarınızın arkasına üçüncü gözünüzdeki kaşınızın ortasına boğazınıza birer damla damlatıp 1-2 dakika ovalayın. O gül yağının ve gül suyunun şahane ruhu dengeleyen enerjisini hissetmeye özen gösterin.

Stres ve gerilim yaşayanların evlerini silerlerken, elma sirkesiyle temizlik yapmalarını tavsiye ediyorum. Bir şişe sirkeyi değil tabi bir kova suya bir kapak kadar dökmeniz yeterli olacaktır. Boğalar bu hafta bol temizlik yapsın.

Evinize yapışmış olan belki sevmediğiniz insanlar geldi. Evinizde oturdu. Yemek yedi koltuğunuzda vakit geçirdi. Oraların enerjisini nasıl temizleyebilirsiniz? Her oturduğunuz yere enerji bırakıyorsunuz. Yani şunu hemen söylemek istiyorum. Bir yere gidip oturduğunuzda da başkasının oturduğu yeri süpürmeden oturmayın

Bu hafta evinizi tepeden tırnağa temizleyin. Yapışmış olan kötü enerjileri temizlikle arındırabilirsiniz.

Venüs’ün terazi burcuna geçmesiyle sağlığınıza. Çocuklarınızın saatine, çocuklarınız varsa hem kendi sağlığınıza hem çocuklarınızın sağlığına çok özen göstermeniz gereken bir haftadasınız, evcil bir hayvanınız varsa onun da sağlığıyla ilgili problemler yaşama olasılığınız çok yüksek kaygılar, korkular yapmamaya özen gösterin.

Merkür’ün yay burcuna geçmesiyle finans alanınızda çözülmeyen problemleri çözecek bir oh diyebileceksiniz. Parasal konuda çok şanslar bu hafta.

Eğitim sorumluluğu içerisinde olan bireyler, öğrenciler özellikle bu hafta eğitimle ilgili tam anlamıyla bir başarıya sahipsiniz. Çünkü başarılarınızla göz önünde olmak dikkat çekmek siz boğalar için çok önemli olacak.

Belki ertelenmiş bir sınavınız var. Belki bir telafi sınavına katılacaksınız ya da askıda kalmış bir okul olayınız var. Çok başarılı sonuçlar alacaksınız. Kendinizi tepeden tırnağa yenileme fırsatı bulacaksınız. Eğitim kariyer finans alanında.

Haftanın spotu her şeyin başı sizin ruhsal huzurunuz hiç kimse için huzurunuzu bozmayın.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık