IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 08.Kasım.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
6 Kasım - 12 Kasım 2023 Koç Haftalık Burç Yorumu


Yeni bir haftaya başlarken gökyüzünün mistik rehberliğine ne dersiniz? 6 Kasım - 12 Kasım 2023 haftası için Nuray Sayarı'nın özel astrolojik analizleriyle her burcun ayrı bir hikayesi var.

Koç'un enerjisinden Balık'ın duyarlılığına, her burç için özel ipuçları, aşk, kariyer ve sağlık öngörüleri sizi bekliyor. Hangi burç bu hafta şanslı olacak, hangi burç dikkatli olmalı?

İşte, Nuray Sayarı'nın kaleminden çıkan haftalık burç yorumlarıyla hayatınızdaki yıldızların fısıltısını keşfetme zamanı!

6 KASIM - 12 KASIM KOÇ BURCU

Bu hafta olaylara ve kişilere karşı sinirli davranışlar gösterebilirler. Değişen şartlar sorunlar yaşamanıza neden olabilir. Yani hayatınızın genelinde değişecek olan şartlar sorunlar yaşamanıza neden olabilir.


Duygularınıza kapılarak konuşmalarınızda kırıcı olmayın. Yoğun duygular yaşayabilirsiniz. Bunu hepimiz yaparız. Bazı anlarda sivri dilli davranışlar sergileyebiliriz. O yüzden de dikkatli olmanız da fayda var.

Sevgili koçlar yükselen koçlar haftaya ayın aslan burcunda ilerlemesiyle adım atmış olduğunuz için bir de haftanın tamamında gergin sinirli olmamanız adına hobilerinize odaklanırsanız fobiler oluşturmazsınız.

Sinirliyim, gerginim, mutsuzum neye gerildiğimi bilmiyorum. Ne istediğimi bilmiyorum. Nasıl hareket etmem gerektiği konusunda mutsuzum diye belki çığlık atıyorsunuz. Bu attığınız çığlıkları susturabilmek daha dirayetli, daha güçlü duruş oluşturduğumuz takdirde geçecektir.

Venüs terazi burcuna geçiyor. Evlilik ve ikili ilişkilerde mutlu olmak da elinizde mutsuz olmak da elinizde bir koç bireyi olarak süregelen bir beraberliğe ilişkiyi evliliğe sahip bir bireyseniz, partnerinizle aranızda sorunlar, problemler yaşamış olabilirsiniz.

İlişkinizin ahengini, enerjisini bozmak istemiyorsanız, o zaman bu hafta lütfen kapanmış konuları ve mevzuları tekrar gündem konusu haline getirdiğinizde büyük mutsuzluklara neden olabilirsiniz.

Diyelim ki partneriniz eşiniz size hata yaptı. Özür diledi, af diledi. Aradaki bütün problemleri çözdünüz. Bu sabah uykudan şöyle kalkmış olabilirsiniz. Bunların bana yaşatılmasına niye izin verdim? Çözmüştünüz, özürler dilenmişti.

Dolayısıyla cumadan beri koç geçmişte yaşadığı iletişim ilişki konusunda yaşanmış mevzuları önce kendi iç dünyalarında büyük sorun haline getiriyorlar. Ardından ise bunu partnerine hayatındaki kişiye çözülmüş, sorunun çözülmemiş gibi tekrar çözümlenmesi için konu yapıyorlar.

Zaten ay boşlukta lüzumsuz, gereksiz yere, tartışmalardan, eleştirilerden uzaklaşmaya özen gösterin. Yani mutluluk verici olaylar yaşamak istiyorsanız, geçmişle bağınızı kesin.
Geçmişin size hiçbir hayrı ve faydası yok. Bugün akşam altıya kadar geçmişle bağınızı kestiniz kestiniz kesmediyseniz berbat bir hafta yaşayabilir misiniz? Kesinlikle.

Koç tez canlı hareketlidir, enerjisi çok yüksektir. Bir de bu hafta maymun iştahlı olmaları söz konusu. Bekarların kalbi boş olanların, yalnız olanların özellikle duygu dünyalarında oyun oynamamaya özen göstermesi gerekiyor. O ne demek? Biriyle tanışabilir. Tamam, onu kenarda tutabilir, yedekleme yapabilir, yeni biriyle daha tanışabilir.

Şu an öyle bir döngü ki? Tanır, tanır tanır, kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi hiç kimseye yapma ve karma yaratma hayatında lütfen buna çok dikkat edin. Duygusal hayatınız ve aşk yaşamınızla ilgili.

Merkür’ün yay burcuna geçmesi ile eğitim, hak, hukuk, öğrenim alanınızla ilgili biraz daha dikkatli olmanız gerekiyor. Bu yarın bir yazılığınız var ya da çarşamba günü bir sınava hazırlanıyorsunuz. Salı akşamından hazırlanmayı bırakın. Şimdiden hazırlanmaya özen gösterin. Hem eğitim hayatınızda hem iş hayatınızda bugünün işlerini yarına bırakmayın.

Bazı anlar vardır, ben onu yapmam. Ben bunu yapmam deriz. Gezegenlerin oluşturduğu kombinasyon yapmam dediklerimizi yaptırır, yaşamam hayatta dediklerimizi yaşatır. Ama sizler özellikle bu hafta daha steril, daha sakin, daha yapıcı, daha huzurlu olmaya özen göstermeniz gerekiyor. Her ne olursa olsun huzurunuz yerinde olsun.

Haftanın spotu bugünün işini yarına bırakma, hayatın seni ötelemesini ve ertelemesini istemiyorsan.

Konu BeSte tarafından (08.Kasım.2023 Saat 10:14 ) değiştirilmiştir.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık