IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

2Beğeni(ler)
  • 1 gönderen GoLqe
  • 1 gönderen Emre

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 14.Eylül.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
12 - 18 Eylül Haftalık Burç Yorumları



12 - 18 Eylül Haftalık Burç Yorumları

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR : Sevgili Koç ; haftaya atak ve enerjik başlıyorsunuz. Hafta ortasında; para konularında ani gelişmeler yaşanabilir. Ani kazançlarda artış meydana gelebilir. Hafta ortasında; yakın çevre ve kardeşlerinizle ilgilenebilirsiniz. Kısa seyahatler gerçekleştirebilirsiniz. Hafta sonunda; aile ve evinizle ilgilenebilirsiniz. Güzel zaman geçirebilirsiniz ama duygularınızı ifade ederken zorlanabilirsiniz.


BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR : Sevgili Boğa ; haftaya yalnız kalmak isteyerek başlayabilirsiniz. Ayrıca ruhsal çalışmalar yapabilirsiniz. Hafta ortasında ise daha enerjik ve aktif olmaya başlıyorsunuz. Ani kararlar alabilirsiniz. Aşk hayatınızda ani gelişmeler gerçekleşebilir. Perşembe-Cuma günlerinde ise; para konusu ön plana çıkıyor ve çok para harcayabilirsiniz. Hafta sonunda; yakın çevre ve kardeşlerinizle ilgilenebilirsiniz. Kısa seyahat gerçekleştirebilirsiniz.


İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER : Sevgili İkizler ; haftaya enerjik ve atak başlıyorsunuz. Sosyal çevrenizle ilgilenebilir, güzel sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Hafta ortasında; içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi dışarıya kapatabilirsiniz. Manevi anlamda ani farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Perşembe-Cuma günü ise duygularınızı daha rahat ifade edebileceksiniz. Fiziksel değişim yapmak isteyebilirsiniz. Hafta sonunda; maddi kaynaklarınız, finans, ürettikleriniz ön plana çıkabilir. Harika bir hafta dilerim.


YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER : Sevgili Yengeç ; haftaya kariyer ve iş odaklı başlıyorsunuz ve duygularınızı doğru yönetirseniz karşınıza fırsatlar çıkacak. Hafta ortasında sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla güzel zaman geçirebilirsiniz. Perşembe-Cuma günü duygusal olarak içe çekilebilirsiniz. Kendinize zaman ayırabilirsiniz. Ruhsal çalışmalar yapabilirsiniz. Gizli kadın düşmanlara ise dikkat etmelisiniz. Hafta sonunda kendinizi iyi hissedeceksiniz ve etrafınıza karşı oldukça duyarlı davranabilirsiniz. Harika bir hafta dilerim.


ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR : Sevgili Aslan ; haftaya yurt dışı, eğitim, seyahat ya da hukuk konularıyla ilgilenerek başlıyorsunuz. Güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Hafta ortasında; iş ve kariyer hayatınızda ani değişimler gerçekleşebilir. Maddi açıdan güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Perşembe-Cuma; sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla güzel zaman geçirebilirsiniz. Hareketli bir dönem olacak sizin için. Hafta sonunda; içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Ruhsal çalışmalar yapmak size iyi gelecektir.


BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR : Sevgili Başak ; haftaya maddi kaynaklar, para ve finansal durumunuzla ilgilenerek başlıyorsunuz ve bu konuda fırsatlar yakalayabilirsiniz. Hafta ortasında; yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularında ani ve olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Perşembe-Cuma günlerinde; kariyer hayatınızda yeni bir anlaşma yapabilirsiniz. Kariyer hayatınızda tartışmalara dikkat etmelisiniz. Hafta sonunda; arkadaşlarınızla güzel zaman geçirebilirsiniz.


TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER : Sevgili Terazi ; partner ya da ortağınızla ilgilenerek haftaya güzel başlıyorsunuz. Merkür Retro olduğu için bazı yanlış anlaşılmalar gerçekleşebilir. Hafta ortasında; para, finansal durumunuz ön plana çıkabilir. Perşembe-Cuma günü yurt dışı, eğitim, seyahat ya da hukuk konuları ön plana çıkabilir ve istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz.


AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER : Sevgili Akrep ; çalışma hayatıyla, yanınızda çalışanlarla ilgilenerek haftaya başlıyorsunuz. Ayrıca sağlık problemlerinizle ilgili çözüm bulabilirsiniz. Hafta ortasında; partner ya da ortakla ilgilenebilirsiniz ve ani sorunlar içinde kalabilirsiniz. Perşembe-Cuma günleri maddi kaynaklarınız, finansal durumunuzla ilgilenebilirsiniz, harcamalara dikkat. Hafta sonunda; yurt dışı, eğitim, seyahat, hukukla ilgili güzel sonuçlar elde edebilirsiniz.


YAY VE YÜKSELEN YAYLAR : Sevgili Yay ; haftaya ilişki, aşk, hobi, çocuk ya da tatil konularıyla ilgilenerek başlayabilirsiniz. Güzel fırsatlarla haftaya başlıyorsunuz. Hafta ortasında; çalışma hayatı, yanınızda çalışanlarla ilgili ani gelişmeler gerçekleşebilir. Boğaz bölgesi rahatsızlıklarınıza ise dikkat etmelisiniz. Perşembe-Cuma günlerinde; partner ya da ortakla beraber hareket edebilirsiniz. Eski aşklar karşınıza çıkabilir. Hafta sonunda; okült konular, para, finans durumunuzla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Gizli kadın düşmanlara ise dikkat etmelisiniz.


OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR : Sevgili Oğlak ; haftaya aile ve ev konularıyla başlıyorsunuz. Aile içinde sorunlar gerçekleşebilir. Hafta ortasında; aşk, çocuk, hobi konularıyla ilgilenebilir, güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Perşembe-Cuma günlerinde; gündelik uğraşlarınızla ilgilenebilirsiniz. Hayat rutininizi yeniden düzenleyebilirsiniz. Hafta sonunda ise; partner ya da ortakla ilgilenebilirsiniz ama çok sert bir tutum sergileyebilirsiniz.


KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR : Sevgili Kova ; haftaya yakın çevre, kardeşlerle ilgilenerek başlayabilirsiniz. Kısa seyahatler gerçekleştirebilirsiniz. Eğitim konusunda da önemli adımlar atabilirsiniz. Hafta ortasında; aile ve ev konuları ön plana çıkıyor. Aile içinde ani gelişmeler gerçekleşebilir. Perşembe-Cuma günü; aşk, hobi, çocuk konuları ön plana çıkabilir. Eğlenebilirsiniz. Eski aşklar da karşınıza çıkabilir. Hafta sonunda; gündelik işlerle ilgilenebilirsiniz. Ailenizle güzel zaman geçirebilirsiniz. Mide problemlerine dikkat etmelisiniz.


BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR : Sevgili Balık ; haftaya para ve kazanç konularıyla başlıyorsunuz ve bu konuda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta ortasında; yakın çevre ve kardeşlerinizle ilgili beklenmedik güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Ayrıca ani seyahat kararı alabilirsiniz ama trafikte dikkatli olmalısınız. Perşembe-Cuma günü; aile ve ev konuları ön plana çıkabilir ama kararsızlıklar yaşanabilir. Hafta sonunda aşk, çocuk, eğlence ön plana çıkıyor.

( Alıntıdır )
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Alt 14.Eylül.2022   #2
Çevrimdışı
Cevap: 12 - 18 Eylül Haftalık Burç Yorumları


Kova yazilaninda bir tanesi tutsaydı :D

Haje bunu beğendi.
  Alıntı ile Cevapla

Alt 14.Eylül.2022   #3
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Cevap: 12 - 18 Eylül Haftalık Burç Yorumları


GoLqe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kova yazilaninda bir tanesi tutsaydı :D

Benimkide tutmadı. Sjsjs

GoLqe bunu beğendi.
  Alıntı ile Cevapla

Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık