IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 24.Ağustos.2022   #1
Çevrimdışı
www.eylulsohbet.net
Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu


Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, Güneş’in Başak burcuna geçmesi, yeni iş ve eğitim fırsatlarını gündeme getirebilir. Kendinizi iyi ifade ettiğiniz bu dönemde organizasyon yeteneklerinizle dikkat çekiyorsunuz. Dijital mecralarda kendinizi göstermek için fırsatlar elde edebilirsiniz. Kendinize iyi bakmalı ve dinlemeye vakit ayırmalısınız. Yeni elektronik eşyalar alabilirsiniz. 27 Ağustos’ta Başak burcundaki yeni ay ile planlarınızı hızlandırabilir ve hayata geçirebilirsiniz. Kurduğunuz ilişkiler ve ailenizden gördüğünüz destek işlerinizi kolaylaştırırken emeklerinizin karşılığını alıyorsunuz.

Uranüs’ün Boğa burcundaki geri hareketi ile arkadaş çevrenizde değişiklikler yapabilirsiniz. Israr ettiğiniz konuların size zarar verdiğini görüyorsunuz. Özeleştiri yapmalı ve asıl hayat amacınızı bulmaya odaklanmalısınız. Amacınızı size hatırlatan olumlu ya da olumsuz tüm sürprizlerin kökenine inmelisiniz.

Terazi burcuna geçecek olan Merkür ile aile konuları gündeme gelebilir. Sorunları çözmedeki çabalarınızın karşılığını alıyorsunuz; kendi hakkınızı da aynı oranda korumalısınız. Ev ve iş yaşantınızı düzenleyebilirsiniz. Zihninizi rahatlatmak için evden çalışma fırsatlarını değerlendirin.

Motivasyon Sözü: "Hayatta 2 kural vardır: Kural 1: Asla vazgeçmeyin. Kural 2: Bir numaralı kuralı asla unutmayın."
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık