IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 06.Ağustos.2022   #1
Çevrimdışı
YorGun BiRi
01 – 07 AĞUSTOS 2022 HAFTALIK Balık BURCU YORUMLARI


Balık ve yükselen Balıklar, Ağustos ayı çalışma koşullarınızı gözden geçirdiğiniz, iş hayatınızda gösterişli, cömert tarafınızı ortaya koyduğunuz, egolarınızın biraz daha gündelik hayatımızın ritminde ve çalışma koşullarınızda ortaya çıktığı bir ay olabilir. Aynı zamanda sağlıkla ilgili konu ve olaylara gereken özeni de göstermeniz, hem işlerinizi hem sağlıkla ilgili konularınızı mesafe kontrollerinizi kontrol altına almanız ya da organize etmeniz gerekecek. Ağustos başında işle ilgili bir mevzu size güzel kazanç kapıları arayabilir, elinize güzel bir para geçebilir, kendinizi şanslı, mutlu, iyimser göreceksiniz 1 Ağustos civarında karşınıza gelecek fırsatların hayatınızı aydınlatması söz konusu olacak.

Salı günü Mars ve Uranüs kavuşumu yakın çevre alanlarınızda oluşuyor. Yakın çevrenizde beklenmedik olaylar gündeme gelebilir ya da kardeş, akraba, kuzenlerle olan ilişkilerinizde hızlı, ani, beklenmedik olanı da açık olmanız gerekecek. Aslında dış koşullar ya da çevresel faktörlerin ön planda olduğu bir hafta, sizin dışınızda gelişecek olan olaylara karşı kendinizi güvensiz hissedebilirsiniz. Yine yakın çevrenizdeki insanların, akraba ve kardeşlerinizin kariyer ve meslek hayatında hızlı değişimlere şahit olduğunu da fark edebilirsiniz. Yazma, çizme gibi kendinizi ifade etme ya da satış, reklam, lansman, tanıtım, internet gibi işleriniz varsa bu işlerde de hızlı olaylar gündeme gelecek. Beklenmedik bazı elektrik çöküntüleri ya da siber saldırı benzeri konu ve olaylar gündeminize yerleşebilir.

Salı ve Çarşamba günleri ilişkiler önemli, özel hayatınız, aşkta kendinizi göstereceğiniz konu ve olaylar devreye girecek. Yine bu günler bir insanın size çok ciddi anlamda faydası olacak. Mesela çok uzun zamandır sosyal medyada öğrenmek istediğiniz bir konu olabilir, çocuğunuzun ya da aşk hayatınızdaki kişinin partnerinizin size bu konularda faydası olabilir. Özel hayatınızdaki insanlarla kısa vadeli planlar, seyahat planları gündeme gelebilir. Bu süreçte gerçekten ilişkilerden fayda sağlayacak, hayatınızda bir insan yoksa da aşka yelken açacaksınız ya da hayatınıza bir insanın kadersel bir şekilde girdiğini göreceksiniz.

Perşembe günü Merkür Başak burcuna geçiyor ilişkiler hayatınızda önemli olmaya başlayacak, iki hafta boyunca ilişkiler daha fazla konuşulurken daha fazla flörtleşme, sevdiğiniz insandan göreceğiniz destekler devreye girmeye başlıyor. Sevdiğiniz insanla konuşmalarınız hızlanırken zaten tanıştığınız bir insanla da hızlı bir şekilde aşk yaşamak ya da flörtleşmek gerekirken bir anda kendinizi ilişki içerisinde bulabilirsiniz. İlişkinizde sıkıntı ve problemleriniz varsa bütün bunları masaya yatırmak, konuşmak, düşünmek, çözüm üretmek anlamında faydalı bir süreç olabilir. Hafta sonu dikkat edin beklenmedik olaylar etrafınızda cereyan edecek. Enerjinizin bloke olduğunu düşünebilirsiniz. Araba kullanırken, bir yerden bir yere giderken ya da kendinizi ifade ederken bu durma enerjisine ve bu sıkılganlıklara, sıkıntı yaratacak koşullara karşı dikkat edin.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık