IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 06.Ağustos.2022   #1
Çevrimdışı
YorGun BiRi
01 – 07 AĞUSTOS 2022 HAFTALIK Kova BURCU YORUMLARI


Kova ve yükselen Kovalar, Ağustos ayı ikili ilişkilerinize ve özel hayatınıza daha fazla vakit ayırdığınız, karşı tarafı daha da önemsediğiniz ve hayatınızı iletişim halinde olduğunuz ya da sevdiğiniz insana göre şekillendirdiğiniz bir ay olacak. Hayatınızda bir insan yoksa muhakkak bir insanın hayatınızda olması gerekliliğini savunacak ve yeni bir insanla tanışmanın mutluluğuna varacaksınız. İkili ilişkiler, iş birlikleri, ortaklı işlerde cömertçe yapınızı sergileyeceksiniz. Popülerliğiniz çok yüksek olabilir aynı zamanda danışmanlık gibi işlerinizde çok ama çok tercih edilebilirsiniz ya da siz danışmanlık almak istiyorsanız bu dönem danışmanlıklardan fayda sağlayabilirsiniz. Taşınma ile ilgili konu ve olaylar da hayatınızın gündemine daha fazla yerleşebilir. 1 Ağustos’ta yakın çevrenizle beraber gireceğiz bir iş birliği sizi çok mutlu edecek. Tam da bu dönem daha hızlı olayları karşınıza getirecek. Yeni bir insanla tanışma bu insanla aşka yelken açma gibi etkileriniz de devrede olabilir ama aynı zamanda sosyal medyayı kullanıyorsanız satışa, reklama, tanıtıma ya da bir konunun lansmanına dair birtakım işleriniz varsa bu işlerde de kendinizi göstereceğiniz bir Ağustos başı yaşayacaksınız.

Mars Uranüs kavuşumu ev, aile ve yuva alanlarınızda Salı günü devreye giriyor. Ani, hızlı, beklenmedik olaylar aile hayatınızda, babanızın hayatında ya da evle ilgili konuda karşınıza gelebilir. Bir emlak, arsa alımı gerçekleştirdiyseniz, bir yerde bir satış yapmayı, yer değiştirmeyi düşünüyorsanız hızlı ani beklenmedik sürpriz gelişmelere açık olun. Evinizde elektrik-elektronik eşyalarla ilgili bir sıkıntı ya da problemle de uğraşabilirsiniz. Evde vakit geçiriyorsanız kazalara ve sakatlıklara karşı da dikkatli olun. İş hayatınızda önemli insanlarla bir araya geleceksiniz, kadınlardan yana büyük fayda sağlayacaksınız. Gündelik hayatınızda karşılaştığınız insanların evle ilgili konularda yaşadığınız sıkıntılara çok önemli çözümler ürettiğini görebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konu ve olaylarda da güzel gelişmeler altında olacaksınız.

Perşembe günü Merkür Başak burcuna geçiyor para ile ilgili konular önünüzdeki iki hafta boyunca önem kazanacak. Kafa patlatmak, verimli olmak, üretken olmak, kredi çekmek, banka işlemlerinizi halletmek, vergi ile ilgili konuların üzerine düşmek anlamında önünüzde 15 gününüz var. Yine bu dönem spiritüel konu ve olaylara ilginiz artabilir. Hayatınızda olup biter her şey sizi fazlasıyla etkileyecek ama burada edindiğiniz bilgiler gerçekten de işinize yarayacak. Pazar günü ev ve aile ortamlarınızda şansınızı çok fazla zorlamayın, sağlığınıza ekstra özen gösterin. Aynı zamanda aile hayatınızda tartışmalara girmemeye çalışın.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık