IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 06.Ağustos.2022   #1
Çevrimdışı
YorGun BiRi
01 – 07 AĞUSTOS 2022 HAFTALIK Oğlak BURCU YORUMLARI


Oğlak ve yükselen Oğlaklar, Ağustos ayı parasal konuların ön planda olduğu bir ay olacak. Bu konularda fazlasıyla cömert olabilirsiniz, harcamalarınız artabilir ama sonrasında konu ve olaylar daha çok kafanızdaki planları hareketlendirmek olacak. 1 Ağustos’ta para ile ilgili bir konuda sıkıştıysanız bunları halletmenin yolunu bulacaksınız. Ev ve aile hayatınızda yapılan işler, buraya yaptığınız harcamaların sonuçlarını çok net bir şekilde görecek ve kendinizi mutlu, iyimser, coşkulu hissedeceksiniz. Bir emlakla, bir arazi ile alakalı bir haber size rahat nefes aldıracak ve kendinizi oldukça iyimser göreceksiniz.

Salı günkü Mars ve Uranüs kavuşumu aşk evinizde gerçekleşiyor. Hem keyif hem aşk, çocukla ilgili konularda beklenmedik ani gelişmeler devreye girebilir. Spor yapıyorsanız, aşka dair adım atmak istiyorsanız kendinizi çok da güvende hissetmediğiniz, hızlı olayların devrede olacağı bir dönem. Sanatsal ve kreatif işlerinizde de bu olasılıkları bekleyebilirsiniz. Aslında burası o kadar da zor bir alanınız da olmayacak. Spekülatif alanda çok ciddi adımlar atmak isteyebilirsiniz ama spekülatif konularda, işler umduğunuz gibi olmayabilir. Beklenmedik olaylara da açık olabilirsiniz. Borsada yatırım yapıyorsanız ya da herhangi bir yatırımınız varsa dikkatli olun. En azından burada bir şeyler olmuyorsa ve hızlı, sizin kontrol edemediğiniz olaylar devrede ise bilin ki aslında o an işinize yaramayan bir şey daha sonrasında size güzel sonuçlarla dönecek. Çünkü Mars’ın Uranüs’le Boğa burcunda kavuşumda olması aynı zamanda sizi destekleyen de bir olay, Güneşinize destek atan bir olay o yüzden burada yaşayacağınız olumsuz gibi görünen bazı sonuçlar ya da işler aslında uzun vadede sizin tam da işinize yarayacak konular olacak.

İlişkiler önemli, ikili ilişkiler ve özel hayatınızda bir insanla aranızda bir elektriklenme, bir aşkın evliliğe ya da ciddi bir konuya dönüşmesi söz konusu olabilir. Kadersel etkiler altında olabilirsiniz, çocuk bekliyor olabilirsiniz, sevdiğiniz insanın hayatında güzel gelişmeler olabilir ve çevresinden destek gördüğünü, hobilerini hayata geçirdiğini ve aslında aranızdaki ilişkinin de gayet güzel şekillendiğini çok net bir şekilde görebilirsiniz. Ama hayatınızda bir insan yoksa bu dönem muhakkak kadersel bir ilişki yaşamanız söz konusu olacak.

Merkür’ün Başak burcuna geçmesiyle beraber önünüzdeki iki hafta boyunca kendinizi geliştireceğiniz alanlar ön plana çıkıyor. Seyahatler, ticari faaliyetler, yurtdışı bağlantılı konular, burada yapılacak önemli konuşma ve görüşmeler, titizlikle ele alacağınız bazı sonuçların hayatınıza olumlu yansıması da söz konusu olacak. İş konusunda sıkıntı ve sorunlarınızı çözüme ulaştıracaksınız. Hafta sonu spor yaparken, aktivitelerde, özel hayatınızda harcamalarınız keyfinize ket vurabilir aynı zamanda hayatın bazı noktalarda sizi desteklemediğini düşünebilirsiniz ama bu etkilerden uzak durun. Hafta sonu şartları mümkün olduğunca kontrol etmemeye çalışın.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık