IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 06.Ağustos.2022   #1
Çevrimdışı
YorGun BiRi
01 – 07 AĞUSTOS 2022 HAFTALIK Yay BURCU YORUMLARI


Yay ve yükselen Yaylar, Ağustos ayı seyahatlere daha fazla gideceğiniz, eğitimle ilgili konulara özen göstereceğiz, medya iletişim alanlarınızı aktif tutacağımız, sosyal medyayı da iyi kullanacağınız bir ay olacak. Gelecek hedeflerinizi de hızlandıracağınız bir dönem yine hazırlık yapıyorsunuz çünkü bu ay meslekte çok hızlı ilerlemeler kaydedecek, Eylül’ün ortasına kadar kariyerinizde güzel sonuçlar elde edeceksiniz. Ağustos başında hem aşkta hem de size keyif veren sanatsal işlerinizde aradığınız şansı yakalamanız mümkün. 1 Ağustos itibariyle güzel fırsatlı bir iş devreye girebilir ya da sevdiğiniz insanla yapacağınız güzel bir plan sizi gerçekten mutlu edebilir. Hayatınızda bir insan varsa o insanın sizi ne kadar sevdiğini, ne kadar geliştirdiğini, sizin de onu aslında ne kadar sevdiğinizi ne kadar geliştirdiğinizi düşünebilirsiniz.

Mars ve Uranüs kavuşumları iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerçekleşiyor. İş hayatınızda hızlı, ani, beklenmedik olaylara açık olmanız gereken bir dönem. Bu sizinle hiç alakalı olmayabilir beraber çalıştığınız insanlar olabilir, çalışmadığınız insanlar bile olsa beraber çalışacağınıza dair söz verirsiniz ama insanların hayatında yaşanacak bir olumsuzluk, ani bir olay sizin onlarla olan ilişkilerinizi ve işlerinizi etkileyebilir. Sağlığınıza dikkat edin aynı zamanda sadece bir insanın hayatında olan bir olayın sizin iş hayatınızı etkilemesi söz konusu değil. Sizin sağlığınızın da beraber iş yapacağınız insanların hayatını etkilemesi söz konusu olabilir. Akrabalarınızın hayatında yaşanacak hızlı gelişmelere açık olmanız gerekiyor. Bu ara kas rahatsızlıkları aniden oluşacak spazmlar, boğaz, boyun kilitlenmelerine dikkat etmeniz gerekiyor. Kendinizi çok fazla yormayın ve zorlamayın zaten bu hafta olumlu etkileriniz var.

Para ile ilgili konularda güzel gelişmeler var, önemli insanlarla bir araya gelebilirsiniz ve bu insanların iş hayatınızda size ne kadar güzel kapılar araladığını ne güzel fırsatlar yarattığını da göreceksiniz. Salı ve Çarşamba günleri güzel iş sonuçları iş bağlantıları devreye girecek. Kariyer konuları ön plana çıkıyor,

Perşembe gününden sonraki 15 gün boyunca işle ilgili konularda konuşma ve görüşmeleriniz hızlanıyor. Üstlerinizle bu dönem konuşmak, kendinizi ifade etmek, eğer evliyseniz eşinizin ailesiyle konuşmak, onları ziyaret etmek, onları daha fazla önemsemek gibi etkilerde devreye girebilir. Pazar günü dikkat edin, araba kullanıyorsanız kısa vadeli planlarınız varsa bu kısa vadeli planların aslında işlemediğini ya da işlerken bazı sıkıntılar ya da o süreçte bazı sorunlara neden olduğunu görebilirsiniz.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık