IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

1Beğeni(ler)
  • 1 gönderen DelikaN

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 06.Ağustos.2022   #1
Çevrimdışı
YorGun BiRi
01 – 07 AĞUSTOS 2022 HAFTALIK Akrep BURCU YORUMLARI


Akrep yükselen Akrepler, sosyal çevreniz bu hafta fazlasıyla hareketli görünüyor ama Ağustos ayı en çok kendinizi kariyerinizde, işinizde, gücünüzde, mesleğinizde göstereceğiniz bir ay. Tatilde bile olsanız topluluklar içerisinde olmak, kalabalıklara karışmak, toplumun konu ve olayları ile ilgilenmek ya da evliyseniz eşinizin ailesiyle bir arada olmak önemli olabilir ve bu alanlarda cömert yapınızı sergilemek isteyebilirsiniz. Ağustos başında çok keyifli etkiler altında olacaksınız, Jüpiter’den güzel etkileşimleriniz var. İş hayatınızdaki hızlı, ani, beklenmedik bazı gelişmelerin, tekliflerin, şansların kariyerinize ve mesleğinize olumlu bir şekilde yansıdığını görebilirsiniz. Sağlığınıza gereken özeni göstereceksiniz ve bunun sonucunda da istediğiniz işleri kendinize çekebilecek ya da sağlıklı bir şekilde bu işlerin üstesinden gelebileceksiniz.

Mars ve Uranüs kavuşumu sizin özel hayat alanınızda gerçekleşiyor. Özel ilişkilerinizde hızlı, ani, beklenmedik olaylara açık olmanız gereken bir dönem. İlişkide bulunduğunuz insanın hayatında, kariyerinde yaşanacak birtakım ani olaylar ilişkinizi etkileyebilir. Karşı tarafla olan ilişkinizde kendinizi asla güvende hissetmiyor olabilirsiniz. Ortaklı işlerinize de dikkat etmeniz gerekecek çünkü ortaklarınızla zaman zaman girişeceğiniz bazı çekişmeler ya da zaman zaman vereceğiniz isyankâr tepkiler onunla olan ilişkilerinizde bazı zorlanmaları karşınıza getirebilir. Taşınma ile ilgili konularda, hukuki davalarda ya da birileriyle çekişmede, rekabet durumlarında çok destekli olmayacaksınız, o yüzden kimseyle bir yarış içerisine girmeyin ve bu dönem mümkünse taşınmamaya özen gösterin. Hayatınızda bir insan varsa o insanı da çok fazla zorlamayın. İş birlikleri açısından şartlar çok aradığınız gibi olmayabilir.

Salı ve Çarşamba günleri ilişkiler hayatınızda önemli olacak. Uzak yerlerde tanışacağınız bir insan size çok faydalı bir kapı arayabilir. Bu işle, eğitimle ya da hayatınızdaki insanla bağlantılı olabilir. Hayatınızda bir insan yoksa yine bu dönem seyahatlerde, tatilde, yolculuk esnasında bir şeyler öğrenirken yeni bir insanla da tanışma potansiyeliniz var. Oldukça kadersel etkiler altında bir tanışma olacak bu ve istediğiniz, beklediğiniz hayallere ulaşmanız için bu insanın sizi ne kadar desteklediğini de göreceksiniz.

Merkür’ün Başak burcuna geçmesiyle beraber arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle olan bağlantılarınızı hızlandırıyorsunuz. Birçok insanla irtibata geçeceksiniz, önemli işler yapacaksınız, aktivitelere, davetlere ve organizasyonlara daha fazla kendinizi vereceksiniz. Hafta sonu dikkat edin, özel hayatınızda iki adım ileri bir adım geri beklenmedik durumlar gündeme yerleşebilir. Sevdiğiniz insanla birbirinizi çok fazla boğmayın, tartışmalara girmeyin çünkü var olan tansiyonlu ilişkiler aranızda iyice görünür olabilir ya da sevdiğiniz insanın sağlığı ya da ailesinden bir insanla olan bağlantının yeniden gözden geçirilmesi gerekebilir.
Alya. bunu beğendi.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık