IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 06.Ağustos.2022   #1
Çevrimdışı
YorGun BiRi
01 – 07 AĞUSTOS 2022 HAFTALIK Başak BURCU YORUMLARI


Başak ve yükselen Başaklar bu hafta sizin şartlarınız ve koşullarınız ön planda olacak ama Ağustos ayı sizin için dinlenme, kendinize vakit ayırma aylarından biri. Bu dönem spiritüel her şeyle daha fazla ilgili olabilirsiniz. Aslında bu dönemi bir yılı gözden geçirme süreci olarak görmek gerekiyor. Ağustos başında beklenmedik yerlerden göreceğiniz desteklerle parasal kazançlarınızı arttırabilirsiniz ya da para ile ilgili bir konuda hızlı, ani bir haber 1 Ağustos günü karşınıza gelebilir.

Salı günü Mars ve Uranüs kavuşumu seyahat, eğitim, ticari faaliyetler yurtdışı bağlantılı işler ve hukuki alanlarınızı etkileyecek. Uzak yerlerdeki akrabalarınız ya da daha az tanıdığınız insanların hayatında hızlı, ani ve beklenmedik olaylar oluşabilir. Uzak yerlerden bir haber bekliyorsanız bu haberlerde çok farklı, sizi şaşırtacak bazı konuların devrede olduğunu görebilirsiniz. Seyahatlerinizde ve eğitim hayatınızda beklenmedik bazı ertelenmeler, gecikmeler yaşanabilir. Ama bu sizi korkutmasın çünkü burada oluşacak değişimler aslında sizin hayatınızı bir anlamda destekleyen değişimler ama siz henüz bunun farkında değilsiniz.

Salı ve Çarşamba günleri ilişkiler gerçekten önemli, kalbiniz boşsa gireceğiniz ortamlarda bir insanla tanışma potansiyeliniz çok yüksek hem de bu ilişkinin karmik bir ilişki olduğunu görebilirsiniz. Kalbinizden geçen bir eğitim, kendinizi geliştirmek istediğiniz bir alan varsa gireceğiniz ortamlarda karşınıza bu işin ehlinin geldiğini görebilirsiniz ve bu kişinin sizinle tanışmak istediğini, hayatınızı güzelleştirmek üzere harekete geçtiğinii fark edebilirsiniz. Bu anlamda bu hafta Salı ve Çarşamba günleri güzel haberleriniz sizi bekliyor.

Perşembe günü Merkür sizin burcunuza geçiyor artık ifadede rahatlamaya başlıyorsunuz sadece ifadede değil hayatınıza, girişimlerinize dair ne varsa bütün bunları konuşacağınız, insanlara aktaracağız kendinizi de ön plana çıkartmak isteyeceğiniz bir dönem. Son birkaç hafta biraz zor geçmiş olabilir ama şimdi hayatın sizin için güzel sinyaller verdiğini, hızlandığını ve kendinizi daha da güvende hissettiğinizi net görebilirsiniz. Hafta sonu dikkat edin uzak yerlerde ani hızlı beklenmedik olaylar sağlıkla ilgili konular ve gündelik hayatınızın ritmindeki birtakım aksamalar gündeme gelebilir. Bir iş arkadaşınızın hayatında oluşan bir konuyla ilgilenmek durumunda da kalabilirsiniz. Çevresel faktörlerin devrede olacağı bu dönem olayları izlemekten geri durmayın.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık