IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 06.Ağustos.2022   #1
Çevrimdışı
YorGun BiRi
01 – 07 AĞUSTOS 2022 HAFTALIK Aslan BURCU YORUMLARI


Aslan ve yükselen Aslanlar, Ağustos ayı sizin ayınız. Ağustos’un ilk 15 günlük dilimi içerisinde kafanızdaki plan ve programları hareketlendirmek üzere harekete geçebilirsiniz, çünkü Yeniay artık büyümeye doğru gidiyor 12 Ağustos’a kadar vaktiniz var. Kendinizi değiştirmek, hayatınıza dair önemli kararlar almak anlamında destekleniyorsunuz. Hafta başında uzaklardan çok güzel haberler alabilirsiniz ve kendinizi geliştirdiğiniz bir dönemdesiniz. Okumaktan, değişik ortamlarda yer almaktan, yeni insanlar keşfetmekten, hayata olumlu gözlerle bakmaktan büyük mutluluk duyduğunuz bu dönem seyahat ve eğitimle ilgili konularda aynı zamanda ticari faaliyetlerde istediğiniz güzel şanslı etkileri hemen Ağustos başında üzerinize çekebilirsiniz.

Salı günkü Mars ve Uranüs kavuşumu sizin kariyer ve meslek alanlarınızda gerçekleşecek. Mesleğinizde, iş hayatınızda hızlı, ani, beklenmedik olaylara açık olmanız gerekebilir. Burası statü, amaç ve hedefler alanıdır. O yüzden statünüzde hızlı değişmeler devreye girebilir ya da amaç ve hedeflerinizin yaşanacak bazı olaylar karşısında hızlı bir şekilde değiştiğini, sizi de değiştirdiğini çok net bir şekilde görebilirsiniz. Patronlarınızın kariyerinde yaşanacak hızlı bir gelişme ya da bir olay sizin hayatınızı da dolaylı yönden etkileyebilir. Evliyseniz partnerinizin ailesi, onların hayatında oluşacak bir olaya açık olmanız gerekecek. Geleceğe dair çok fazla hedefiniz olabilir ama bu hedefleri devamlı değiştirmek durumunda kalıyorsunuz bu dönem içerisinde. Bu, zaman zaman üzerinizde stres yaratıyor ama bu hedeflerde neyin işinize yarayıp yaramadığını da çok net bir şekilde fark edebilirsiniz.

Karmik ilişkiler altında olacaksınız bu hafta, mesela iş ya da özel hayatınızda, yakın çevre ilişkilerinizde hızlı ani gelişmeler karşınıza gelebilir. Patronunuzun tanıdıkları, onun yakın çevresinden bir insanla tanışma, bu insanın size iş konusunda faydalı olması gibi etkileri de devrede olacak. Kalbiniz boşsa yeni bir insanla tanışma potansiyeliniz de kalabalık ortamlarda yüksek olabilir. Bu hafta kadın-erkek ilişkilerinizde beklediğiniz başarı ya da o aradığınız huzuru ve güveni bulma olasılığınız yüksek.

Perşembe günü Merkür Başak burcuna geçiyor, önünüzdeki 15 gün boyunca para kazançlarınızı artırmanın yollarını bulacaksınız. Para ile ilgili çözemediğiniz meseleler varsa bu ara bu çözümlerin karşınıza geldiğini çok net görebilirsiniz, para kazançlarınız da artacak. Hafta sonu dikkatli olmaya özen gösterin, sevdiğiniz insanın başına gelecek bir olay ya da ondan gelecek bir haber, onunla olan ilişkinizde bir gerginlik hayatınıza olumsuz yansıyabilir. Bu dönem şartları ve durumları çok fazla zorlamayın bakın bakalım neler olacak.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık