IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 06.Ağustos.2022   #1
Çevrimdışı
YorGun BiRi
01 – 07 AĞUSTOS 2022 HAFTALIK İkizler BURCU YORUMLARI


İkizler ve yükselen İkizler, Ağustos ayında yakın çevrenizle beraber yapılacak planlara yelken açacaksınız ve sizi bilen, güvendiğiniz, coşkunuzu ateşleyen insanlarla bir arada olmak isteyeceksiniz. Eğitime, öğrenmeye, konuşmaya, satışa, reklama, tanıtma dair kafanızdaki planları da hareketlendireceksiniz. Bu hafta ailevi konular daha fazla öne çıkmaya başlıyor. Yakın çevrenizdeki insanlardan gelen güzel haberler gelecek planlarınızı hızlandıracak, işten elde edilen gelirlerinizde güzel bir artış söz konusu olacak. Beklediğiniz bir haber varsa Ağustos başında bu haberin karşınıza geldiğini göreceksiniz ama Salı günü Mars ve Uranüs kavuşumu var ve bu sizin kadersel alanınızda oluşuyor. Sizin dışınızda gelişecek olaylara açık olmanız gereken bir dönem. Bazı konularda hiçbir şeye dahil olmadığınızı fark edebilirsiniz. Hayatınızda beklediğiniz istikrarı sağlamak çok da kolay olmayabilir. Bu konular hem elinizi kolunuzu bağlayan bir seyahatle, bir gelecek planı ile ya da hukuki bir meselenin aklınıza takılmasıyla bağlantılı olabilir. Anne tarafında oluşacak konu ve olaylar hızlı, ani ve sürpriz konuları da hayatınıza taşıyabilir. Buradaki ana mesele şartlar sizin elinizde değil, o yüzden mümkün olduğunca olayları akışına bırakmaya özen gösterin.

Diğer taraftan ilişkiler önemli, bu hafta para ile bağlantılı ilişkiler devreye girecek. Salı ve Çarşamba günleri para ile ilgili bir mevzunun hiç beklenmedik bir şekilde çözülme olasılığı var. Elinize bir para geçebilir ya da para ile ilgili bir insan size çok yardımcı olabilir. Bu evle alakalı bir konuda bir arabuluculuk görevi gören, emlakla bağlantılı bir insan olabilir ama konu ne olursa olsun bu dönem Salı ve Çarşamba günleri tanışacağınız bu insanı es geçmeyin çünkü hayatınızda gerçekten kilit bir görev üstlenecek ve bu insan ilişkileriyle size destek verecek, sizi iyi bir noktaya taşıyacak. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda da güzel gelişmeler altındasınız.

Perşembe gününden sonra iki hafta boyunca evinize, ailenize, yuvanıza daha fazla ilginizi ve alakanızı yönelteceksiniz. Emlak alım satım, kiralama gibi işleriniz varsa bütün bunlarla ilgili harekete geçebilir, kafanızdaki planları çok rahat bir şekilde uygulayabilirsiniz. Pazar gününe dikkat, özellikle seyahatteyseniz, araba kullanıyorsanız, değişik ortamlardaysanız enerjiniz bloke olmuş gibi hissedebilirsiniz, sağlığınızı sağlam tutmaya özen gösterin. Uzaklardan gelecek haberler moralinizi aşağıya çekebilir.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık