IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 18.Haziran.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
18-24 HAZİRAN 2022 HAFTALIK KoVA BURCU


Kova ve yükselen Kovalar, sosyal çevre ve arkadaşlık evinizde oluşan bir Dolunayla haftaya giriş yapıyorsunuz. Arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz, onların hayatında oluşan olaylar hayatınızın merkezine yerleşiyor bu Dolunay zamanı. Özel hayatınız ve sosyal çevreniz arasındaki dengeyi iyi korumanız gerekiyor. Ama arkadaşlarınızın bu dönem fanatikçe, kendi inanç ve düşüncelerini önemsemeleri, sizi çok fazla düşünmemeleri onlarla aranızda gerginliklere neden olabilir ya da onların kendi çevreleriyle ya da özel hayatlarında yaşadıkları bazı konuları abartmaları devreye girebilir. Konu ne olursa olsun çok da olumsuz bir Dolunay olmayacak. Arkadaşlarınızla büyüyeceksiniz aranızda inişler çıkışlar ya da dalgalanmalar, hassaslıklar olsa bile onlarla olan bağlantılarınızı kuvvetlendireceğiniz bir Dolunay sizi bekliyor. Onlarla beraber girişeceğiniz işlerinizde de 15 gün boyunca şans ve fırsatlar karşınıza gelebilir.

Pazartesi günü Merkür İkizler burcuna geçecek, aşk evinizde dolaşmaya başlayacak önünüzdeki iki hafta boyunca aşkla ilgili konu ve olaylar hayatınızda yer edebilir ya da siz hayata aşkla, keyifle bakabilirsiniz. Çocuğunuz varsa onunla olan iletişiminizi hızlandırabilirsiniz, eğitim almaktan, eğitim vermekten mutluluk duyabilirsiniz. Kısacası Pazartesi gününden sonraki dönem sizi gerçekten destekleyecek. Hayata bakış açınızı daha da geliştireceğiniz bir dönem olacak. Borsada yatırım yapıyorsanız Perşembe günü spekülatif alanlarda harcamalarınız konusunda yanıltıcı etkiler var. Bu da ihtiyaçlarınız konusunda harcamalar yapmayacaksınız anlamına geliyor. Bu hafta çok fazla alışveriş yapmak, alışveriş etmek kendinizi güzelleştirmek için adımlar atmak isteyebilirsiniz ama yanıltıcı etkiler devrede. Kendi ihtiyaçlarınızı çok da belirleyebileceğiniz bir hafta olmayacak o yüzden de spekülatif alanda da girişimleriniz konusunda da para ile girişimleriniz konusunda dikkatli adımlar atın. Para ile ilgili konuların dışında, disipline, organize olduğunuz alanlarda işlerinizin sonuçlarını almaya da yatkın olacaksınız. Özel hayatınızda gerçekten kalıcı, uzun soluklu bir ilişkinin temelleribu hafta sonuna doğru atılabilir. Hareketli bir hafta olacak, Cumartesi gününe kadar bu hareketliliği üzerinizde yaşayacaksınız.

Pazar günü daha çok parasal konular ön planda olurken ev ortamında girişeceğiniz işleriniz varsa bu işlerde sıkıntı ve problemler Pazar günü sizi vuracak. Sevdiğiniz insanla kavga etmemeye çalışın, ailenizden kimseyi de üzmeyin, kırmayın.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık