IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 18.Haziran.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
18-24 HAZİRAN 2022 HAFTALIK OĞLAK BURCU YORUMU


Oğlak ve yükselen Oğlaklar, haftaya isteksiz enerjilerle giriş yapıyorsunuz ve bu hafta oluşacak Dolunay kadersel alanınızda oluşuyor. Bir olayın içyüzü ortaya çıkabilir ve bu olaylar bir anda verdiğiniz tepkileri abartmanıza neden olabilir. Yurtdışı bağlantılı işlerden yana güzel haberleriniz var. Emlak alım, satım ya da evle alakalı bazı girişimleriniz bu Dolunay zamanı vermeniz gereken önemli kararlar arasında yer alabilir ama şartları ve durumları çok fazla zorlamayın. Uykusuzluk problemi olabilir, bacak ağrıları çekebilirsiniz bazı huzursuzluklarınız olabilir. Tam da Dolunay zamanı büyük kararlar almamaya çalışın.

Merkür İkizler burcuna geçiyor, iş hayatınızda hızlı gelişmeler karşınıza gelecek Mayıs ayında çok hareketlilik vardı ama Mayıs’ın sonlarına doğru durgunluk, ertelemeler devreye girmiş olabilir. Şimdi artık bu işlerin yeniden takır takır karşınıza gelmesi, hızlı bir iş hayatının devrede olması Pazartesi günü itibariyle 15 gün boyunca hayatınızda etkin olacak. İş arayanlar için iş bulmak anlamında gayet şanslı bir dönem. İşiniz varsa da beraber çalıştığınız insanlarla kafa patlatacaksınız, sorunlarınıza da çok rahat çözüm üreteceksiniz.

Perşembe günü yakın çevrenizden bir insanın, beraber çalıştığınız bir insanın kariyerinde bazı zorlanmalar yaşadığını görebilirsiniz. Beklediğiniz bir konu varsa hayal kırıklığı yaşama ihtimaliniz var ya da siz gözünüzde çok büyütmüş, o insanın da bu işi çok rahat halledeceğini düşünüyor olabilirsiniz ama o dönem bu insanın buna ayıracak vakti olmayabilir. Aynı zamanda sağlığa gereken özeni göstermemiz gerekiyor. Perşembe günü para ile ilgili konularda önemli bir konuşma yapabilirsiniz. Bu konuşma öyle oturaklı bir konuşma olacak ki uzunca bir dönem bu yaptığınız işten güzel gelirler elde edeceğinizi göreceksiniz.

Para ilgili konular hafta sonuna kadar hayatınızın merkezinde, hafta sonu yakın çevrenizle beraber yapacağız planlar kısa vadeli geziler devrede olacak. Pazar günü dikkatli olun çünkü özel hayatınızda sevdiğiniz insanla birbirinizi anlamak kolay olmayacak. Konuları ve durumları çok fazla büyütmeyin, tartışmalardan mümkün olduğunca uzak durun, keyfinizi gölgeleyecek insanların yanında durmayın.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık