IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 18.Haziran.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
18-24 HAZİRAN 2022 HAFTALIK AKREP BURCU YORUMU


Akrep ve yükselen Akrepler, parasal konularda bu hafta bir Dolunay gerçekleşecek, maddi alanda önemli, hassas kararlar almaya yatkın olacaksınız. Bu Dolunay para ile ilgili konuları karşınıza getirecek. Parasal bir konuda verilmesi gereken önemli bir karar, ödemeler dengesini oturtmaya çalışma, bir yerden para bekliyorsanız bu paranın gelmesi ama bu paranın nasıl değerlendirileceği konusunda verilecek karar işte bütün bunlar olasılıklar arasında. Maddi konularda beklentinizi yüksek tutmamaya çalışın. Diğer yandan bu Dolunayla beraber parasal kazançlarınız kuvvetli olacak.

Merkür İkizler burcuna geçiyor, önünüzdeki iki hafta boyunca parayla ilgili konularda neler yapacağınızı çok net göreceğiniz, sıkıntı ve sorunlarınıza çözümler üretebileceğiniz bir dönem. Mayıs ayının başında burada bir gerileme olmuştu Mayıs’ın 23’ü ne kadar bazı konuları tekrar tekrar ele almak durumunda kalmış olabilirsiniz. O dönem beklediğiniz bir para olabilir işte bunları telafi edecek zamanlarınız da olacak. Önünüzdeki iki hafta boyunca parayla ilgili konularda güzel gelişmeler var. Spiritüel, ruhsal alanda da öğrenmek, merak etmek, bu alanları çalıştırmak anlamında da şanslı bir dönem.

Perşembe günü parayla ilgili konularda dikkatli adımlar atın spekülatif alanda destekli olmayacaksınız. Başka insanlar, özellikle de yakın çevreniz ve özel hayatınızdaki insan sizi yanlış yönlendirebilir ve hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Ama diğer taraftan aileniz için yapacağız her şey konusunda Perşembe günü çok ama çok destekli olacaksınız. Cumartesi gününe kadar ev, aile ve yuvanızla ilgili konular önem kazanırken, Pazar günü aşka kendinizi kaptırabilirsiniz. Ama Pazar günü aşka kendinizi kaptırırken Venüs’ün Satürn’le dik açısı ev ortamlarınızda ya da sevdiğiniz insanla olan bağlantılarınızda sıkıntı ve sorunları da karşınıza getirebilir. Sorgulamalara girebilirsiniz, tansiyonlu bazı durumlar varsa kopuşlara neden olabilir ya da sevdiğim beni hiç anlamıyor diyebilirsiniz.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık