IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 18.Haziran.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
18-24 HAZİRAN 2022 HAFTALIK TERAZİ BURCU


Terazi ve yükselen Teraziler, iletişim ve yakın çevre bağlantıları bu hafta önemli görünüyor. Dolunayı da bu alanda alıyorsunuz. Demek ki yakın çevrenizde olup biten konu ve olaylar önemli olacak. Orada bir çalkalanma da devreye girecek yani akrabalar, kardeşler, komşular ya da iletişim halinde olduğunuz insanlarla ya da onların hayatına yaşanacak bir olayın sizin hayatınıza yansıması gibi etkiler bu Dolunayın konularından olabilir. Bu Dolunay sizi biraz sinirli ve gergin yapabilir çünkü burası düşünce alanıdır aynı zamanda orada biraz fanatikçe düşünceler, kendi haklılığınızdan emin olma, yakın çevrenizdeki insanlara adalet dağıtacağım, onlara yardımcı olacağım derken ipin ucunun kaçması gibi etkiler devreye girecek. Hayatınızda bir insan yoksa yakın çevrenizden bir insanın tanıdığı bir insanla tanıştırılabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlar ve özel hayatınız arasındaki dengenin iyi çalıştığını göreceksiniz. Bu aralar yüzünüzü güldüren alan ilişkiler ve sizi destekleyen insanlar.

Pazartesi Merkür İkizler burcuna geçiyor, seyahatlerin hızlanacağı bir döngüye merhaba diyorsunuz. Eğitim hayatınız da önem kazanıyor. Bir sınava hazırlanacaksanız kafanız çok iyi çalışacak ya da sınavlar geçtiyse eğer yeni bir şey öğrenmeye çok hevesli olacaksınız. Perşembe günü iş hayatınızda beklediğiniz bazı kararlar varsa bu kararların karşınıza geç gelmesi ya da beklediğiniz gibi olmama olasılığı var. Özellikle bir dava sonucu bekliyorsanız bu noktada bazı değişikliklere açık olmanız gerekebilir. Evliyseniz eşinizin akrabalarının hayatında bazı zorlanmaların devrede olduğunu görebilirsiniz. İş ya da normal seyahatteyseniz bu dönem sağlığınıza ve bağışıklık sisteminize de özen göstermeniz gerekebilir. Diğer taraftan özel hayatınızla ilgili konularda güzel destekler alıyorsunuz. Çocuğunuz, sevdiğinizle yapılacak güzel tatil planları yüzünüzü güldürebilir, aşk hayatınızı hareketlendirebilir hafta sonuna kadar.

Pazar günü Venüs ve Satürn arasında bir dik açı devreye girecek. Aileniz, eviniz için yapacağınız harcamalar sizi biraz zorlayabilir. Bu dönem çocuğunuzun çok zorlandığını ya da onun harcamalarıyla baş etmek durumunda kaldığınızı görebilirsiniz. Venüs sizin gezegeniniz. Bu dönem olumlu da etkileniyorsunuz. Zorlanmaları gülümseyerek, bunun geçeceğini bilerek ve iyi çözümler üreterek aşmaya çalışın.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık