IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 18.Haziran.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
18-24 HAZİRAN 2022 HAFTALIK Yengeç BURCU


Yengeç ve yükselen Yengeçler hem iş koşturmaları hem sağlıkla ilgili konularla haftanız başlıyor. Salı günü oluşacak Dolunay sağlıkla ve işle ilgili verilmesi gereken önemli kararları tetikleyebilir ya da bu alanlarda bazı hassaslıklar yaşamaya meyilli olabilirsiniz. Bu dönem eğer spor yapıyorsanız, doğa yürüyüşlerindeyseniz kalça bölgesini çok fazla zorlamayın. Bacak bölgesi, kalça çıkıkları, varis problemleri görülebilir. Düşmeler, çarpmalar, sakarlıklara karşı dikkatli olun aynı zamanda karaciğerinize dikkat edin. Karaciğerinizi çok fazla yoracak durumlardan uzak durun. Diğer taraftan işle ilgili konularda fanatikçe yaklaşımlarınız devrede olabilir ama bu ara kendinizi işinizde göstermeyi de seveceksiniz. İşle ilgili verdiğiniz kararların sonuçları gayet görünür olacak, size yakışacak ve istediğiniz sonuçları da almaya yatkın olacaksınız.

Merkür’ün İkizler burcuna geçişiyle beraber yakın çevre ilişkilerinize dikkat etmeniz gereken bir dönem başlıyor. Yakın çevrenizdeki insanların kariyer ve meslek hayatlarında bazı zorlanmaların devreye girdiğini görebilirsiniz. 2 hafta boyunca kendi halinizde olmak, düşünmek, tefekkür halinde olmak, yazmak, çizmek, plan yapmak, sezgilerinizi kullanmak anlamında sizi destekleyecek. Bu dönem bir şeyler yazıyorsanız yaratıcı ve kreatif yönleriniz çalışabilir ama büyük işler peşindeyseniz ve anlaşmalar yapacaksanız iki hafta daha bekleyin.

Perşembe günü dikkatli olun mesafeli olduğunuz insanlardan gelecek bilgiler kafa karışıklığına yol açabilir. Çok çabuk kapılabilirsiniz, kanabilirsiniz. Bağışıklık sisteminizi de seyahatlerde mümkün olduğunca sağlam tutmaya özen gösterin. Diğer taraftan kendi iç huzurunuzu, dengenizi bulduğunuz noktalarda hayatın sizi çok net bir şekilde desteklediğini de göreceksiniz. Hafta sonu parasal konular devrede olacak. Özellikle Cuma, Cumartesi ve Pazar günü arkadaş çevresindeki insanlarla olan bağlantılarınıza dikkat edin çünkü arkadaşlarınızla aranızda ufak bir konu büyüyebilir ya da arkadaşlarınızdan gereken desteği göremediğinizi düşünebilirsiniz.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık