IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 18.Haziran.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
18-24 HAZİRAN 2022 HAFTALIK İKİZLER BURCU


İkizler ve yükselen İkizler, ikili ilişkiler, özel hayatınızın detayları, iş birlikleri bu haftanın konusu olacak. Dolunay ilişkiler alanınıza vurgu atıyor. İlişkiler bazında neler yapabileceğinizi ya da ilişkinizle ilgili nasıl kararlar almanız gerektiğine dair önemli olaylar tam da bu Dolunay zamanı kendini gösterebilir. Ortaklı işler, atılacak önemli adımlar, iş birlikleri ya da taşınma ile ilgili konular bu Dolunay zamanı bu konulara ağırlıklı olarak karar vereceksiniz. Ayrıca Dolunay zamanı sosyal çevrenizden, arkadaşlarınızdan da güzel destekler almanız söz konusu. O yüzden kararsız kaldığınız noktalar varsa arkadaşlarınızdan ve çevrenizden yardım isteyebilirsiniz.

Merkür İkizler burcuna geçiyor. Hayatınızla ilgili konularda çok rahat karar veremediğiniz, geçmiş konu ve olaylarla uğraşmak durumunda kaldığınız da bir dönem geçirdiniz. Şimdi Merkür’ün İkizler burcuna geçişiyle beraber Pazartesi gününden sonra kendinizi çok daha rahat hissedecek, sağlığınızda gözle görülür gelişmeler içerisinde olacak ve ifadeniz rahatlayacağı için her türlü işinizde başı siz çekeceksiniz.

Perşembe gününe dikkat edin çünkü bağışıklık sisteminiz düşük çalışabilir, sağlığınıza gereken özeni gösterin. İş hayatınızda size yardım eden ya da sizin çok fazla fedakarlıkta bulunduğunuz insanların sizi anlamadığını ve bu noktada aslında sizi yanılttığını, aldattığını ya da kandırdığını görme potansiyeliniz var. Beklentilerinizi çok yüksek tutmayın. Ama Perşembe günü eğitim ve seyahatten ya da uzaklardan beklediğiniz haberlerden yana şanslı olacaksınız. Hafta sonuna giderken hayatın size küçük sürprizleri olabilir.

Hafta sonu dikkatli olun çünkü seyahat, eğitim ve yurt dışı bağlantılı işlerinizde bazı işlerin sonuçlarını alma potansiyeliniz var. Aynı zamanda bir davanız varsa bu davanızın sonuçları beklediğiniz gibi olmayabilir. İlişkiler bazında çok destekli olmayacaksınız ama onun dışında kendinizi ifade etme yolunuzda ilerlemek anlamında hayat size fırsatlar sunabilir. İlişkiler konusunda destekli değilsiniz derken ilişkilere dair verilecek önemli kararlar da devrede çünkü Dolunay bu konuları hareketlendirecek. Fanatikçekendi bildiğiniz noktasında ısrarlı bir şekilde ilişkilerinizi zorlamayın.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık