IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 18.Haziran.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
18-24 HAZİRAN 2022 HAFTALIK BOĞA BURCU


Boğa ve yükselen Boğalar, müşterek para alanlarınız bu hafta ön planda. Para alacak verecek dengesi, banka, ödemeler, vergiler, krediler, faizler ya da para ile ilgili atılması gereken önemli adımlar bu Dolunayın konusu ve haftanıza da bu etkilerle giriş yapıyorsunuz. Eşinizin, partnerinizin parasal konuları da bu Dolunay iyice görünür olacak ve siz de bir yerden bir para bekliyorsanız bu Dolunay zamanı bu paranın rahatlıkla önünüze geldiğini ya da beklenmedik yerlerden de destekler aldığınızı görebilirsiniz.

Pazartesi günü itibariyle Merkür İkizler burcuna geçiyor, para ile ilgili konular hayatınızda önemli olmaya başlıyor. Maddi konularda neler yapacağınızı çok net göreceğiniz bir dönem. İki hafta boyunca parasal konulara çözüm üretmekten geri durmayacak ve çok rahat bir şekilde yolunuzda ilerleyeceksiniz. Para kazanma beceriniz artarken ticari faaliyetleriniz varsa bu size yarayan da bir etki olacak.

Perşembe günü dikkatli olun parasal konularda sosyal çevrenizden bir insanın sizi yanlış yönlendirmesi para ile ilgili alanda atacağınız yanlış adımlar sizi zor durumda bırakmasın. Bu konuda kariyer ve iş alanlarınızda sizin için etkin olan, size destek olacak insanlardan destek alabilirsiniz. O insanların kalıcı noktada size yardım ettiğini, destek olduğunu, önemli işlerinizi düzene koyduğunu çok net bir şekilde görebilirsiniz.

Pazar günü ilişkilere dikkat edin hem kişisel hayatınız için hem sağlığınızla ilgili konularda zorlanma etkisi devrede olacak. Kendinizi güvensiz, yalnız hissedebilirsiniz, bu aralar kimse sizi anlamıyormuş gibi düşünebilirsiniz. Hem arkadaşlarınız hem sosyal çevreniz hem de kariyerinizdeki insanlardan görmek istediğiniz destekleri çok da bulamayacağınız bir hafta sonu ve onun yansımasıyla başlayacak bir hafta başına hazır olun. Şartları ve durumları çok fazla zorlamayın, ilişkilerinize gereken özeni gösterin ve göz önünde olacağınız ortamlarda kimseyle de kavga etmeyin.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık