IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 18.Haziran.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
18-24 HAZİRAN 2022 HAFTALIK KOÇ BURCU


Sevgili Koç ve yükselen Koçlar haftanıza dış ortamlardan gelecek haberlerle başlıyorsunuz, kaldı ki Dolunay da bu alanlarını etkiliyor. Seyahat, yurtdışı bağlantılı işler, turizm, ithalat, ihracat ya da eğer uzakta akrabalarınız varsa, evliyseniz eşinizin akrabaları, ailesinden insanların hayatında oluşacak bazı durumlar bu Dolunay sizin için çok daha görünür olacak. Bu 3 gün boyunca seyahat ettiğiniz noktalarda ya da işle ilgili girişimlerinizde hassas oluşumlara açık olabilirsiniz. Gözünüzde büyüttüğünüz bir davanız, işiniz varsa burada ufak tefek sıkıntılar, hayal kırıklıkları da devreye girebilir. Bu dönem bir şeyleri gözünüzde çok fazla büyütmemeniz gerekiyor.

Pazartesi günü itibariyle Merkür İkizler burcuna geçiyor. İletişim, satış, reklam, tanıtım, pazarlama alanlarınız hareketlenmeye başlıyor. Merkür Mayıs’ın son haftası ve Haziran’ın ilk haftası itibariyle para alanlarınızda gerilemekteydi, orada düzeldi, parasal konuları yeniden ele almak durumunda kaldınız. Şimdi ticari faaliyetleriniz, girişimleriniz ya da yakın çevreniz için yapacağınız işlerinizi hareketlendirmenin tam zamanı. Akrabalar, kardeşlerle olan iletişim hızlanırken yakın çevrenizdeki insanların sıkıntı ve problemlerine çok rahat çözüm üretebilirsiniz. Merkür İkizler burcunda hareket ederken önemli toplantılar, koşturmalar da devrede olacak.

Perşembe gününe dikkat edin, aldanmalar, yanılgılar, alacağınız haberlerde beklediğiniz durumların oluşmaması gibi konular devrede olurken aynı zamanda sosyal çevrenizdeki insanlardan da çok güzel destekler alacaksınız. Önemli işleriniz konusunda arkadaşlarınızın ve çevrenizin sizi desteklediğini göreceksiniz. Bir işe kalkışıyorsanız ve paranızı oraya yatırmanız gerekiyorsa Çarşamba ve Perşembe bu konuların çok hareketli olduğunu görebilirsiniz. Hafta sonu Venüs ve Satürn karesi var. Dikkatli olacağız, siz de bu dikkati para alanlarınızda göstereceksiniz. Bol keseden para harcamamanız gereken bir dönem. Eşiniz ya da partneriniz varsa o kişinin çok fazla parasal konuları kafasına takmadığına ve biraz rahat harcadığına ya da bir borcun içerisine girdiğine tanık olabilirsiniz. Beklediğiniz bir paranın gelmeme olasılığı hafta başına sarkabilir. Yine de moralimizi bozmuyoruz bu Dolunay ateş elementinde o yüzden size her koşulda yaracak.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık