IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 08.Haziran.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
06 – 12 HAZİRAN 2022 HAFTALIK BASAK BURCU


Haftanıza kendi istek ve beklentilerinize odaklanarak giriş yapıyorsunuz ama sabah erken kalkan bir insansanız 09.30’a kadar hiçbir şey yapmak istemeyebilirsiniz. Sonra hayat sizi hızlandırıyor. Çarşamba akşamına kadar kimseyi takmadan kendi istek ve beklentileriniz devrede olabilir. Yerinizde duramayabilir öte yandan sağlığınızla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Çarşamba akşam saatlerinden Cuma gece saatlerine kadar daha çok alışveriş yapacağınız, kendinizi dışarıya vuracağınız, güzel objelerden hoşlanacağınız ve para harcayacağınız bir dönemi temsil ediyor. Ama bu dönem böyle ince eleyip sık dokuyup gerçekten istekleriniz doğrultusunda hem kaliteli hem güzel alışverişler yapabilirsiniz ya da parasal konularda bir beklentiniz varsa, bir alacağınız varsa ya da size bir konuda bir ödeme yapılması gerekiyorsa bu konuların peşine düşmek Cuma akşam saatlerine kadar geçerli olacak.

Hafta sonu yakın çevrenizle beraber yapacağız kısa vadeli planlar hayatınızı keyiflendirebilir. Yapacağınız bu planlarda aksiliklerle karşılaşırsanız daha rahat etkilerle bu problemleri ele alabilirsiniz. Hem seyahatler hem eğitimle ilgili konularda Merkür gerilemişti birtakım sıkıntı ve problemlerle karşılaşmıştınız. Hafta sonu bu sıkıntı ve problemlerin iyice geride kaldığını göreceksiniz. Sevdiğiniz insanla yapacağınız gelecek planları yüzünüzü güldürebilir. Aynı zamanda uzun zamandır çocuğunuzu, sevdiğinizi bazı konularda ikna etmeyi düşünüyorsanız ya da kendi bildiğinizi okumak istiyorsanız Cumartesi günü bu etkiden faydalanabilirsiniz.

Pazar günü ise hızlı, ani, beklenmedik olaylar var. Seyahatlerde, daha az tanıdığınız, dış ortamlarda aniden verilecek bir kararla bir yerlere gitme ya da şimdiye kadar yapmadığınız tarzda bir gün geçirme gibi etkiler devrede olabilir. Araba kullanıyorsanız dikkatli olmakta fayda var.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık