IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 08.Haziran.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
06 – 12 HAZİRAN 2022 HAFTALIK İKİZLER BURCU


İkizler ve yükselen İkizler, eviniz, aileniz, yuvanız ya da ev hayatınızla ilgili yapılması gerekenler, evden çalışma sistemi etkileriyle haftanızı başlatıyorsunuz. Çarşamba akşam saatlerine kadar ana konunuz aile, yuva, eviniz ya da emlakla ilgili konular olabilir. Bilgi alışverişinizi daha fazla ev hayatınızda yapabilirsiniz.

Arkadaşlarınızla beraber girişeceğiniz, arkadaşlarınızın arkadaşları ile görüşeceğiz işlerde bazı içsel gerginliklere ve streslere açık olmamız gereken bir süreç. Salı günü bu etkiler devrede olacak. Kendinizi, şartları, durumları çok fazla zorlamamaya çalışın.

Diğer taraftan Çarşamba akşam saatleri itibariyle Perşembe ve Cuma gece saatlerine kadar aşkı, keyfi, mutluluğu yakalayacağız bir dönem olacak. O yüzden biriyle tanışmak ya da hayatınızdaki insanla güzel vakit geçirmek istiyorsanız haftanın ikinci yarısını kullanabilirsiniz. Hafta sonu ise diğer insanlar dinlenirken kendi işlerine bakarken sizse yapılması gereken konu ve olaylarla ilgilenebilirsiniz. Diğer taraftan para ile ilgili konularda neler yapmanız gerektiğine dair önemli bilgiler ya da önemli çözümler Cumartesi günü karşınıza çıkabilir. Eğer bir kitap yazıyorsanız, bir araştırma yapmanız gerekiyorsa, öğrenciyseniz derine inmek bu araştırmaları yapmak, bilgiyi daha fazla hayatınıza katmak anlamında Cumartesi günü çok etkili.

Pazar günü Venüs Uranüs kavuşumu hızlı, ani, beklenmedik bazı seçimleri ve kararları karşınıza getirebilir. Bu kararlar aşk hayatınızla aynı zamanda daha az tanıdığınız insanlarla bağlantılı olabilir. Hızlı haberler alacaksınız ve bu hızlı haberlerin hayatınıza yansımasını göreceksiniz.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık