IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 08.Haziran.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
06 – 12 HAZİRAN 2022 HAFTALIK Koç BURCU


Koç ve yükselen Koçlar heyecanlı ve hareketli bir haftaya giriş yapıyorsunuz ama hemen sonrasında Pazartesi Salı ve Çarşamba akşam saatlerine kadar işinize, gücünüze, gündelik hayatınızın ritmine, angarya işlere, yapılması gerekenlere odaklı olacaksınız. Bağırsak ve sindirim sisteminizi iyi tutmanız gereken de birkaç gün sizi bekliyor. O yüzden yediğinize, içtiğinize dikkat edin.

Çarşamba akşam saatleri Perşembe ve Cuma günleri ilişkiler hayatınızda iyice görünür olabilir. Hayatınızda bir insan varsa o insanla beraber vereceğiz kararları ön plana çıkarabilir ya da o insanın hayatına göre hareket etmek isteyebilirsiniz. Hafta ortası itibariyle diğer insanlardan destek almak isteyeceğiniz ve yalnız olmak istemeyeceğiniz bir dönem. Salı günü arkadaş çevreniz ve kendi hayatınızın girişimleri ile ilgili konularda içsel bazı gerginliklere hazırlıklı olmanız gerekebilir.

Ama Cumartesi günü parasal konularda fikirlerinizle insanları etkilemesini başaracaksınız. Önümüzdeki hafta yapmanız gereken bir iş, sunum ya da kendini ön plana çıkarmanız gereken bir konu varsa Cumartesi gününden bunun hazırlıkları yapmanız yerinde olabilir.

Pazar günü ise Venüs Uranüs kavuşumu para ile ilgili konularda hızlı, ani, beklenmedik olaylar altında olabileceğinizi söylüyor. Demek ki bir sonraki hafta başı para ile ilgili konularda hafta sonu harcamalar, parasal konularda verecek hızlı, ani kararlar devreye girebilir ya da sevdiğiniz insanın bir ödemesi ile uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık