IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 26.Mart.2022   #1
Çevrimdışı
21-27 Mart 2022 Akrep Haftalık burç yorumları


Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, Ay’ın burcunuzda olacağı ve Mars ile gerilimli bir açı oluşturacağı 21-22-23 Mart günlerinde yapmak istedikleriniz ve yapmanız gerekenler arasındaki farklar sorun çıkarabilir. Hırsınızın kurbanı olmak hem size hem de iş düzeninize zarar vereceği için bu konuda daha dikkatli olmalısınız. 27 Mart’ta Merkür’ün Koç burcuna geçmesiyle hızlı kararlar alabilirsiniz. Yoğun bir iş gündeminiz olabilir, birçok yeni projeye başlayabilirsiniz. Bunun iyi sonuçlanması için neye hizmet ettiğinize ve ne başlattığınıza önem vermelisiniz. Mental ve fiziksel beslenme kaynaklarınıza dikkat etmenizde fayda var. Ev ve ofis kazaları konusunda dikkatli olmalısınız. Açık hava yürüyüşleri size kendinizi iyi hissettirecektir.

Venüs ve Satürn’ün Kova burcundaki kavuşumu, aile hayatınızı ilgilendiren konulara dikkat çekiyor. Gayrimenkullerinizle ilgili konuları çözüme kavuşturuyorsunuz. Bu da size bir taşınma ya da yaşam alanı düzenlemesi olarak geri dönebilir. İsteğiniz dışında gelişen olaylara öfkelenmek yerine kendi isteklerinizi değişen koşullara uyarlamayı seçmelisiniz. Jüpiter Merkür kavuşumuyla, keyifli alanlara yönelenebilirsiniz. Kendinizi iyi hissedeceğiniz bir tatil planı ya da sanatsal etkinlikler, size haftanın iyi zamanlarını gösterecektir. Kırıklıklara değil, yeniden hayal kuracağınız fırsatlara odaklanmalısınız.

Motivasyon Sözü: “Sadece kolay olanı yapmaya istekliyseniz, hayat sizin için zor olacaktır. Ama zor olanı yapmaya istekliyseniz, hayat sizin için kolay olacaktır.”
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık