IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 26.Mart.2022   #1
Çevrimdışı
20-27- Mart 2022 Başak Haftalık burç yorumları


Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, kendinize olan güveninizden şüphe duymadığınızda kazanan olacağınız bir haftadasınız. Merkür’ün Koç burcuna geçmesiyle bu konu hızlı ve yoğun bir şekilde gündeminize gelebilir. Yakınlarınızdan, evliyseniz eşinizden ve onun ailesinden destekler görebilirsiniz. Miras işlerinizle önemli girişimler olabilir, öncesinde olduysa bunları hızlandırabilirsiniz. Her ne olursa ne yaşanırsa, kendi hayatınız üzerinde sizin fikirlerinizin etkili olacağı bir zaman dilimindesiniz. Ne istediğinize ve istemediğinize emin olmalısınız.

Merkür’ün aynı hafta içinde önce Jüpiter ile sonrasında da Neptün ile kavuşumu, buraya kadar gelen süreçteki emeklerinizin karşılığını size getirebilir. Verdiğiniz desteklerin hem size hem çevrenize olan destekleriyle büyüyebilirsiniz. Bu büyüme hem mutlu hem de karlı bir büyüme olacaktır. Bu süre zarfında dikkat etmeniz gereken en önemli husus, kaybettiklerinize ve düzeltemediğiniz işlere takılı kalmamaktır. Birtakım düşmanlıklarla karşılaşabilirsiniz. Gözünüz her zamankinden daha açık olmalıdır.

Venüs ve Satürn’ün Kova burcundaki kavuşumunun çalışma düzeninize etki edecek bazı getirileri olabilir. Sizi sıkıştıran, daha iyi koşullarda olmanıza engel olan işlerinizi geliştirebilir ve artık hepsine kalıcı çözümler bulabilirsiniz. Yeni iş teklifleri alabileceğiniz gibi, ortaklı girişimleriniz de olabilir. Kendinizi bu değişime teslim etmelisiniz. Bu, her şeyin kalıcı olmasını sağlayacaktır.

Motivasyon Sözü: “Eğer düşüncelerini düzene sokarsan, hayatında geri kalan her şey yerini bulur.”
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık