IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 26.Mart.2022   #1
Çevrimdışı
20-27- Mart 2022 Boğa haftalık burç yorumları


Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, Merkür’ün Koç burcuna geçmesiyle düşüncelerinizi ifade etme isteğiniz artabilir. İçinizde biriken her şeyi paylaşmak için fırsat kolluyor olabilirsiniz. Bu konuyla ilgili girişimleriniz de oldukça hızlı bir şekilde ilerleyeceği için, ne yapmak istediğinize net karar vereceğiniz planlar yapmalısınız. Meditasyon ve sosyal sorumluluk çalışmalarını tercih etmek, enerjinizi doğru şekilde dışa vurmanızı sağlayacaktır. Bu da size, olası düşmanlıklardan korunma fırsatı verebilir. Venüs Uranüs karesinin kesinleşmeye başlaması, ilişkileriniz konusunda sürprizler getirebilir. Bunlar karşısındaki kararınız her ne olursa bunun geçici bir etki olduğunu düşünerek hareket etmelisiniz.

Yönetici gezegeniniz Venüs’ün Satürn ile kavuşumu, kariyerinizle ilgili kalıcı kararları beraberinde getirebilir. Birtakım girişimleriniz ya da düşünceleriniz mevcut ise, bunların daha belirgin şekil aldığını görebilirsiniz. Tecrübeleriniz size rehberlik edecekti. Neptün ve burcunuzdaki Kuzey Ay Düğümü, belirlediğiniz yeni hedeflerin hayatınızda somut bir şekilde yer almasına yardımcı olacaktır. Bu etkiyi en güzel şekilde değerlendirmek adına, istekleriniz için gerekeni yapmaktan kendinizi alıkoymayın.

Motivasyon Sözü: “Bazı şeyleri satın alamazsın; kazanman gerekir. Bazı şeyleri hemen kazanamazsın; uğruna savaşman ve yaşaman gerekir.”
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık