IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 22.Temmuz.2022   #1
Çevrimdışı
~ Www.ircforumda.net ~
Bioxcin Siyah Sarımsaklı Şampuan




Şampuan siyah sarımsak ekstresi ve patentli biocomplex B11 içeriği ile saç köklerini besleyerek saçların güçlenmesine yardımcı olur. Saçın parlaklığını artırarak hacimli bir görünüm sunar. Saç dökülmesine karşı etkili olan şampuan, saç tellerini oksidatif hasardan korumaktadır. Ürün sarımsaklı bir formüle sahip olsa da kokusuzdur. İçeriğinde yer alan siyah sarımsak normal sarımsağa göre daha güçlü bir antioksidan etkiye sahiptir. Şampuan yüksek miktarda sülfür de içermektedir. Tüm bunlar saç dökülmesine karşı etkinlik oluştururken aynı zamanda saç derisini aşırı sebumdan da arındırmaktadır.

Yıpranmış saçları onarmayı hedefleyen şampuan kepek oluşumunu da engeller. İçeriğinde yer alan bio-activ peptides ile ilk yıkamadan itibaren daha hacimli, düzenli kullanım sonrasında ise kalın telli ve güçlü saçlara sahip olabilirsiniz.

Şampuan günlük kullanıma uygundur. Boya ve paraben gibi zararlı maddeler içermez. Islak saça saç derisine masaj yaparak uygulanır. 1 – 2 dakika bekletilerek bol suyla durulanır gerekmesi halinde işlem tekrar edilebilir. Özellikle saç dökülmesi problemi yaşayanların düzenli kullanması tavsiye edilir.

listelist
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık