IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 04.Şubat.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
4.02.2024 Pazar Günlük Burç Yorumları


4 Şubat 2024 Pazar, burçları Rümeysa Ergüden tarafından kaleme alındı. Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık burçlarının günlük yorumları hakkında detaylar, burçların dikkat etmesi gereken konular ve merak edilenler haberimizde...

Bugün, geçmişte işinize yarayan ancak artık değişmesi gereken şeyleri fark ederek geleceğe doğru ilerlemeyi tercih ediyorsunuz. Yeni bir çağ başlıyor, bu yüzden güncel kalmak için ne gerekiyorsa yapın. Görünürde pek bir şey değişmese de hayat birdenbire çok daha heyecan verici gelmeye başlayabilir. Gün, herkesin doğasının olumlu yanını ortaya çıkarır. Birçok yeni ve heyecan verici şekillerde hayatı keşfetmeye teşvik eder. Ayrıca, yeni keşfettiğiniz içsel gücün gelişmesini teşvik ederseniz, onu yaşamınızın farklı bağlamlarında kullanabileceksiniz. Yaşamın çok güçlü bir aşamasına başlamaya hazır olun.

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Koç, genelde bağlılık söz konusu olduğunda çoğu insandan daha iyisiniz ama gün ilerledikçe bu durum değişirse çok şaşırmayın. Çok net bir anlaşma ve kesin bir plan, kendinizi güvende hissetmenizi sağlayabilir ancak bir şeyleri karara bağlamadan önce dönüp kendinize bir bakın: Güvensizlikleriniz yüzünden rehin mi tutuluyorsunuz? Eğer aldığını kararların sebebi korku ise bunun mutlulukla sonuçlanması pek kolay değildir. Muhtemelen şu anda duygularınız oldukça yoğun ama bu kötü bir şey değil. Önünüzdeki birkaç gün içinde özellikle iş cephesinde bazı önemli gelişmelerle uğraşmak zorunda kalacaksınız, bu nedenle duygusal olarak hazırlıklı olmanız iyi bir şey.


BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Rakipleriniz sizi hedeflerinizden uzaklaştırmak için ellerinden geleni yapsalar bile, son zamanlarda oluşturduğunuz ivme, doğru yönde ilerlemenizi sağlayacaktır. Sizden yardım talep edenleri hayal kırıklığına uğratmak istemeyebilirsiniz ancak bugün sizden yeni görev ve sorumluluklar üstlenmeniz istenirse "hayır" demelisiniz. Halihazırda fiziksel, zihinsel ve duygusal sınırlarınız üzerinde çalışıyorsunuz, o yüzden daha fazlasını kabul etmeyin. Tüm sınırlarınızı zorlamak zorunda değilsiniz. Biraz dinlenmek ve kendinize gelmek artık mecburi bir hal alıyor.


İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün yalnızca sizi mutlu eden şeylere odaklanın. Ruh halinizi bozmaya çalışan herkese tavır alabilirsiniz çünkü şikayet etmeyi asla bırakmayan insanlara ayıracak zamanınız yok. Ayrıca şimdi çok fazla para harcayıp daha sonra zorlanma ihtimalinizi de hatırlayın. Bugün çok fazla sert ve hızlı plan yapmayın çünkü bunların muhtemelen yakın zamanda değiştirilmesi gerekecek. Ayrıca kendinize, deneyimlerinizden ulaşılmasının zor olacağını bildiğiniz türden hedefler belirlemeyin. Esnek olmak ve ileriyi düşünmek daima kazandırır.


YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Neden önünüze çıkan neredeyse tüm yeni bilgileri olumsuz görüyorsunuz? Sebebi ne olursa olsun, bu huyunuzdan kurtulmanız gerekiyor çünkü bu şekilde düşünürseniz, evreni size beklediğinizi vermeye teşvik etmiş olursunuz. Daha olumlu bir bakış açısını hayatınıza yerleştirmeye çalışın. Yeni bir işe başlama cazibesine kapılabilirsiniz ama bu değerli zamanınızın ve enerjinizin ne kadarını tüketecek? Bir gün içerisinde yapabileceğiniz şeylerin bir sınırı var ve önceliklerinizi anımsamadan bir söz vermekten kaçınmalısınız.


ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Zirveye ulaşma konusunda her zaman olduğunuz kadar azimli ve kararlı olabilirsiniz ancak güçlü duygulara sahip olduğunuz biri daha fazla ilgi istiyor ve eğer akıllıysanız, bunu ona vereceksiniz. İnsan yalnızca mesleki başarı ile yaşamaz. Şu anda güveniniz çok yüksek olabilir ancak kendinizi kaptırmayın ve hiçbir yanlış yapamayacağınızı düşünmeye başlamayın. Bugün kendinizi hangi durumda bulursanız bulun, kurallara göre oynamalısınız. Bunu yapmazsanız, kurallar size kötü bir anı verebilir. Eğer perspektif duygunuzu kaybederseniz, sizi zerre kadar ilgilendirmeyen bir konu hakkında kolaylıkla kafanızı karıştırabilirsiniz. Evet, dünya bazen adil olmayabilir ama her şeyin en iyi şekilde sonuçlanacağına güvenin.


BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Uzun bir süre boyunca aynı rutini sürdürdükten sonra her şeye arkanızı dönmek isteyebilirsiniz. Nitekim kendinize ve emeklerinize bundan daha fazlasını borçlusunuz. Bütün bu uğraşın ve harcanan zamanın çöpe gitmesine izin veremezsiniz. Eğer kendinizi zorlanmış hissetmiyorsanız, o zaman bugün kendinize meydan okumak için elinizden geleni yapın. Yeni bir spor deneyin. Yeni bir hobi deneyin. Bakalım karmaşık bir yemeği nasıl pişireceğinizi öğrenebilecek misiniz? Kendinize bazı hedefler koyun ve bunlara ne kadar çabuk erişebileceğinizi görün.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün diğer insanların nasıl davranacağına dair varsayımlarda bulunmamaya dikkat edin. Birinin şaşırtıcı bir habere nasıl tepki vereceğini asla tahmin edemezsiniz. Etrafınızdaki insanlar aşırı tepki veriyormuş gibi görünebilir ama bir kişinin aşırı tepkisi diğer kişinin makul tepkisidir. Artık yaşamanın, yaşamaya izin vermenin ve başkaları kafanızda yarattığınız resme uymuyorsa endişelenmeyi bırakmanın zamanı geldi. Gerçek, sandığınızdan daha ilginçtir. Dedikoduların abartılarak yayılma gibi bir huyu vardır ve bunun bir parçası olmak istemezsiniz. Bunu yaptığınızı fark ederseniz daha baştan durdurun ve durumu düzeltin, yoksa daha büyük yalanlarla dolu daha büyük bir hikayeye dönüşebilir. Herkes kadar ilgi odağı olmayı seviyorsunuz ancak bunun insanların yaptığınızı düşündüğü bir şey değil, gerçekten yaptığınız bir şey olduğundan emin olmalısınız.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün diğer insanların nasıl davranacağına dair varsayımlarda bulunmamaya dikkat edin. Birinin şaşırtıcı bir habere nasıl tepki vereceğini asla tahmin edemezsiniz. Etrafınızdaki insanlar aşırı tepki veriyormuş gibi görünebilir ama bir kişinin aşırı tepkisi diğer kişinin makul tepkisidir. Artık yaşamanın, yaşamaya izin vermenin ve başkaları kafanızda yarattığınız resme uymuyorsa endişelenmeyi bırakmanın zamanı geldi. Gerçek, sandığınızdan daha ilginçtir. Dedikoduların abartılarak yayılma gibi bir huyu vardır ve bunun bir parçası olmak istemezsiniz. Bunu yaptığınızı fark ederseniz daha baştan durdurun ve durumu düzeltin, yoksa daha büyük yalanlarla dolu daha büyük bir hikayeye dönüşebilir. Herkes kadar ilgi odağı olmayı seviyorsunuz ancak bunun insanların yaptığınızı düşündüğü bir şey değil, gerçekten yaptığınız bir şey olduğundan emin olmalısınız.


YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Kendi eserinizi tek başınıza alkışlamaktan daha kötü olan tek şey sahte bir şekilde alçakgönüllü olmaktır! Yani eğer buna değer bir şey yaptıysanız, sahne sizin! Gerçekten bunu kastetmediğiniz zaman, sahte mütevazı bir davranıştan hiçbir iyilik çıkamaz. Kimi etkilemeye çalışıyorsunuz? Onları etkilemek istiyorsanız, az önce ne yaptığınızı belirtin. Başarılarınızı gizlemeye başladığınızda, onları küçümsemeye ve insanlara onları görmezden gelmeleri için bir bahane vermeye başlarsınız. Bu, özellikle şimdi, gidilecek yanlış yol.


OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Çirkin bir duruma gelmesinden korktuğunuz bir konu bugün ortaya çıkmayacak, bu da endişelenecek hiçbir şeyiniz olmadığı anlamına geliyor. Günün erken saatlerinde bu gerilimin ortadan kalkması, esnek ve neşeli kalmanıza yardımcı olacaktır. Artık her şeye hazırsınız ve bunu başkaları da anlayabilir. İstediğiniz kişilerden birkaç davet almanız muhtemeldir. Son zamanlarda üzerinde çalıştığınız bir şey giderek yaklaşıyor. Seçeneklere sahip olmayı seviyorsunuz ancak bugün seçenekler o kadar çeşitli ki muhtemelen biraz bunalmış hissedeceksiniz. Panik yapmayın ve birisinin size karşı sabrının tükenmeye başladığını düşünerek ani bir karar vermeyin. Bu sizin özgürlüğünüz!


KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Kalabalık bugün sizin için pek misafirperver bir yer değil. Şimdi ihtiyacınız olan şey kendi başınıza yola çıkmak ve zihninizin kendi fikirlerinize yönelmesine izin vermek. Yeterli alanınız ve zamanınız varsa, kendinizle ilgili son derece önemli bazı farkındalıklara ulaşabilirsiniz. Derin meselelere inin ve olaylar hakkında gerçekte ne hissettiğinizi çözmek için kendinize zaman tanıyın. Hayatınızdaki bir şeyin ele alınması gerekiyor ve siz bunu çok uzun süredir erteliyorsunuz. Bugün bunu çözme günü.


BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Son zamanlarda, günlük aktivitelerinizin temposuna kendinizi kaptırıyorsunuz. Hayatı otomatik pilotta yaşamaya tehlikeli bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Fırtınadaki bir yaprak gibi savrulup duruyorsunuz ve içinde bulunduğunuz durum karşısında kendinizi biraz güçsüz hissetmeye başlıyorsunuz. Bugün kendinize gücün elinizde olduğunu hatırlatmanız gerekiyor. Bunu yapmanın en iyi yolu birkaç küçük değişiklik yapmaktır. İşten eve yeni bir rota üzerinden gidiyor olsanız bile, kararı verecek olan siz olacaksınız.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık