IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 29.Temmuz.2020   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Eşinin eski erkek arkadaşını pompalı tüfekle vurdu


Kahramanmaraş'ta bir koca, buluştuğu eşinin eski sevgilisini çıkan tartışma sonucu pompalı tüfekle vurdu. Yaralanan adam, o anlarda "Nefes alamıyorum" diyerek yardım istedi.




Evli olan Selahattin A. (32) ve Ayşenur A. (28) Kahramanmaraş'ta, Ayşenur A.'nın eski sevgilisi Mehmet Ç. (42) ile bir araya geldi. Aralarında çıkan tartışma sonucu Selahattin A. Mehmet Ç.'yi pompalı tüfekle vurdu. Yaralı hastaneye kaldırıldı.


Edilinilen bilgiye göre olay akşam saatlerinde Abdulhamithan Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Selahattin A., Ayşenur A. ve Mehmet Ç. ile evde bir araya geldi. Bir süre sonra 3 kişi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Selahattin A., Mehmet Ç.'ye pompalı tüfekle ateş etti. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.


"NEFES ALAMIYORUM POLİS YOK MU?"
Göğsüne isabet eden saçmalarla ağır yaralanan Mehmet Ç., kapının önüne çıkarak kanlar içerisinde yere yığıldı. Mehmet Ç., silah sesi üzerine evden çıkan apartman sakinlerinden, "Ağabey nefes alamıyorum. Polis yok mu?" diyerek yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.



HAYATİ TEHLİKESİ BULUNUYOR
Mehmet Ç.'ye olay yerinde ilk müdahalenin yapılmasının ardından yaralı ambulansla Necip Fazıl Şehir Hastanesi'ne götürüldü. Yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Olay yerine gelen polis ekipleri ise şüpheli Selahattin A.'yı, olayda kullandığı belirlenen pompalı tüfekle birlikte gözaltına aldı.Ayşenur A.'nın evlenmeden önce Mehmet Ç. ile arkadaş olduğu ve tartışmanın da bu nedenle çıktığı öne sürüldü. Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.





Kaynak: DHA
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Alt 29.Temmuz.2020   #2
Çevrimdışı
Cevap: Eşinin eski erkek arkadaşını pompalı tüfekle vurdu


vay arkadaş, bu nasıl iş

  Alıntı ile Cevapla

Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık