IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 23.Mart.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Kaza için tutanak hazırlayanlara araç çarptı: 2 ölü




İzmir Çiğli'de bir kaza sonrası tutanak hazırlayan vatandaşlara arkadan gelen aracın çarpması sonucu bir trafik kazası daha yaşandı. Kaza sonrası ortalık savaş alanına dönerken bir baba ve oğlu hayatını kaybetti, 7 kişi de yaralandı.

KAZA TUTANAĞI HAZIRLARKEN ARAÇLAR ÇARPTI
Saat 23.00 sıralarında Anadolu Caddesi Çiğli Santral Durağı yakınlarında caddenin sol şeridinde meydana gelen maddi hasarlı kazaya karışan iki aracın sürücüleri A.K. ve E.C.İ. (27), kaza raporu tutmak üzere araçlarından indi. Bu esnada Menemen istikametinden Karşıyaka yönüne seyir halinde olan A.E.'nin kullandığı otomobil, önündeki otomobil ile kaza için yardıma gelen otomobile ve elektrikli skuterin sürücüsü A.B.S'ye çarparak durabildi.

KAZA İÇİN YARDIMA GELEN BABA OĞUL CAN VERDİ
Olay sonrası daha önceki kaza için yardıma gelen araçtan çıkan İsmail Taşdelen ve Turan Taşdelen yola savruldu. Kazanın bildirilmesinin ardından olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Polis yolda güvenlik önlemlerini alırken, sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde İsmail Taşdelen ve Turan Taşdelen'in kaza yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Öte yandan kazada yaralanan A.K. (31), M.Ü. (22), G.Ü. (25), A.A., T.Ç., A.B.S., ve A.E. çevre hastanelere sevk edildi. İsmail Taşdelen ve Turan Taşdelen'in cansız bedeni yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık