IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 16.Mart.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Boşanma aşamasında olduğu eşini vurduktan sonra intihar etti




Çorum'da boşanma aşamasında olduğu eşi ile konuşmak için buluşan Emre Kolçak, çıkan tartışmada araçtan atlayan eşini silahla vurarak yaraladı. Kolçak, aynı silahla intihar etti.

33 yaşındaki Emre Kolçak ile 32 yaşındaki Merve Kolçak bir süredir boşanma aşamasındaydı. Emre Kolçak, eşiyle konuşmak için ailesinin evinden aldı. Araçla ilerlerken Koçak çiftinin arasında çıkan tartışma üzerine Merve Kolçak hareket halindeki araçtan atladı. Aracı durduran Emre Kolçak ise üzerinde bulunan tabanca ile ateş ederek eşini yaraladı. Daha sonra araçla olay yerinden yaklaşık 200 metre uzaklaşan Emre Kolçak aynı tabancayla intihar ederek yaşamına son verdi.

GENÇ KADIN HASTANEDE YAŞAM SAVAŞI VERİYOR
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda 112 Sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk kontrolde Emre Kolçak'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Vücuduna isabet eden mermilerle yaralanan Merve Kolçak ise sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Çiftin 8 yaşında çocuklarının olduğu öğrenildi.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık