IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 11.Mart.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Otomobilin boyasını beğenmeyip para vermeyen müşterisini öldürdü




Aydın Nazilli'de bir oto boyacısı, müşterisini göğsünden bıçaklayarak öldürdü. Tutuklanan boyacı, polisteki ifadesinde "Seyhan Can'ın otomobilini boyadık ancak boyayı beğenmediği için paranın bir kısmını ödemedi. Babasını arayarak kalan parayı aldık. Bunun üzerine önce telefonda tartıştık. Ardından eve geldi, yaşanan tartışmada bu olay yaşandı." dedi.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde tartıştığı 19 yaşındaki Seyhan Can'ı göğsünden bıçaklayarak öldüren oto boyacısı Murathan Erdoğan, tutuklandı. Oto boyacı Erdoğan'ın, Can'ın otomobilini boyadığı ve Can'ın ise boyayı beğenmediği için para ödemediği ortaya çıktı. Cinayetin ise bu sebeple işlendiği öğrenildi.

Olay, dün saat 07.00 sıralarında Yeni Sanayi Mahallesi 549 Sokak'ta bir evde meydana geldi. Seyhan Can, oto boyacısı Murathan Erdoğan ve babası Seçkin Erdoğan'ın evine gitti. Dışarıya çıkan baba ve oğlu ile Can arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bu sırada evden bıçak alıp gelen Murathan Erdoğan, çıkan arbede sırasında Can'ı göğsünden yaraladı. Kanlar için yere yığılan Can, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralanan Can burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

OĞUL TUTUKLANDI, BABASI SERBEST KALDI
Polis ekipleri Seçkin Erdoğan ile cinayet şüphelisi olduğu belirtilen oğlu Murathan Erdoğan'ı gözaltına aldı. Emniyetteki ifadelerinin ardından bugün adliyeye sevk edilen Murat Erdoğan tutuklanırken, babası Seçkin Erdoğan ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

OTOMOBİLİNİN BOYASINI BEĞENMEMİŞ
Murathan Erdoğan'ın polisteki ifadesinde, "Seyhan Can'ın otomobilini boyadık. Ancak boyayı beğenmediği için paranın bir kısmını ödemedi. Babasını arayarak kalan parayı aldık. Bunun üzerine önce telefonda tartıştık. Ardından eve geldi. Yaşanan tartışmada bu olay yaşandı." dediği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık