IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 10.Mart.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Şatafatlı düğünü büyük yankı uyandıran AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin görevinden istifa etti




6 Şubat depremlerinde eşi ve oğlunu kaybeden AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, kendisinden 20 yaş küçük Naz Akdoğan ile hayatını birleştirmişti. Şatafatlı düğününün görüntüleri tepki çeken Çetin, görevinden istifa etti.

6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde eşi ve oğlunu kaybeden 52 yaşındaki AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, 2 Mart Cumartesi günü düzenlenen görkemli düğünle kendinden 20 yaş küçük avukat Avukat Naz Akdoğan ile hayatını birleştirmişti. Sosyal medyada da büyük yankı uyandıran düğün sonrası Çetin'e yönelik eleştiriler yapılmıştı. Yerel Seçimlere kısa bir süre kala Çetin, sosyal medya hesabı üzerinden istifasını duyurdu.

EŞİ VE OĞLUNUN VEFATINDAN 1YIL SONRA YAPTIĞI DÜĞÜN TEPKİ TOPLADI
Zeytinyağ fabrikası sahibi olan Murat Çetin, düğün için hiçbir masraftan kaçınmadı. Çift, gecenin ilk dansını da davetlilerin önünde yaptı. Başkanın, ailesini kaybetmesinden 1 yıl sonra evlenmesi ve şatafatlı düğünün fotoğraflarını sosyal medyada paylaşması tepki çekti.


"GENEL MERKEZİMİZDEN AFFIMI İSTEDİM"
Çetin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Gaziantep İl Başkanlığı görevinden istifa etti. Açıklamasında "Genel Merkezimizden affımı istedim" diyen Çetin, şu ifadeleri kullandı: Gazi şehrimize hizmet etme fırsatı veren Sn. Cumhurbaşkanımıza ve Teşkilat Başkanımız sayın Erkan Kandemir'e ve ekibime şükranlarımı sunuyorum.


Bu zorlu süreçte beraber omuz omuza yol yürüdüğümüz mesai arkadaşlarımıza, destek veren milletvekillerimize ve beraber çalıştığımız tüm kademedeki teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederim.

Şunu ifade ederim ki şahsım üzerinden yürütülen çirkin kampanyadan ailem ve partimin yıpratılmasına asla müsaade etmeyeceğim.


Kaynak:Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık