IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 24.Şubat.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Ankara'da sobadan sızan gaz sonucu dede ve 2 yaşındaki torunu hayatını kaybetti




Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Ankara'ya taşınan dede ile 2 yaşındaki torunu, sobadan sızan gaz nedeniyle hayatlarını kaybetti. Cansız bedenleri, kendilerinden haber alamayan akrabaların yardım istediği mahalle sakinleri buldu.Kahramanmaraş merkezli 6 şubat depremlerinin ardından Ankara'ya taşınan dede ile 2 yaşındaki torunu, sobadan sıza gaz nedeniyle hayatlarını kaybetti.

Olay, Ankara'nın Yenimahalle ilçesi Susuz Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre 75 yaşındaki Mustafa Yıldırım ile 2 yaşındaki torunu H.Y.'den haber alamayan akrabalar, mahalle sakinlerinden yardım istedi.

DEDE VE TORUNU HAYATINI KAYBETTİ
Mahalle sakinleri girdikleri evde korkunç bir manzarayla karşı karşıya kaldı. Vatandaşlar dede ve torununu hareketsiz halde bulurken olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede dede ve torununun hayatını kaybettikleri belirlendi.

Otopsinin ardından cenazeler toprağa verilmek üzere Malatya'ya gönderildi. Hayatını kaybeden Mustafa Yıldırım'ın Kahramanmaraş merkezli depremlerde Malatya'daki evinin hasar gördüğü ve ailesiyle Ankara'ya yerleştiğini öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık