IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 23.Şubat.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Yengesini başka adamla basmıştı! Olayın perde arkası gün yüzüne çıktı




Yengesini abisinin evinde başka bir şahısla yarı çıplak halde yakalayan kişi, o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Sosyal medyaya düşen görüntüler büyük yankı uyandırırken olayın perde arkasını da gün yüzüne çıkmaya başladı.Yengesi ve yengesinin sevgilisini ağabeyinin evinde yakalayan bir adamın cep telefonuyla kaydederek ifşa ettiği video büyük yankı uyandırdı. Görüntüler kısa sürede milyonlarca kişi tarafından izlenirken olayın perde arkasında neler yaşandığı da çok geçmeden ortaya çıktı.

BOŞANMA KARARI ALMIŞLAR
Edinilen bilgiye göre; çift, bir süre sonra çeşitli nedenlerle kötüye giden evlilikleri için boşanma kararı almış. Ancak erkek tarafı, kadından şüphelendiği için eve kimin girip çıktığını takip etmeye başlamış. Kadın da boşanma süreci devam ederken memleketine dönüş hazırlığı yaparken sevgilisini eve çağırmış. Bunu haber alan kayınbirader de apar topar eve gelerek yengesiyle sevgilisini yarı çıplak halde yakalıyor.

YENGESİNDEN ŞÜPHELENİYORMUŞ
Olaya tanık olan kayınbiraderin daha önce de yengesinden şüphelendiği ve durumu abisine aktardığı öne sürüldü. Ancak bir türlü abisini inandıramayan gencin, o gün olan biteni kayıt altına almasının altındaki sebep de bu...

Kaynak: Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık