IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 13.Şubat.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Beşiktaş'ta inşaat çalışmasında toprak kaydı, 1 işçi hayatını kaybetti




İstanbul Ortaköy Sahili'nde İSPARK'ın kullandığı alanda iskele yapımı sırasında toprak kaydı. Sahilde olan 2 işçi olay sırasında kayarak denize düştü. İşçilerden biri boğularak hayatını kaybetti. Diğer işçi ise kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) bağlı İSPARK'ın kullandığı, yapı güçlendirme çalışması yapılan sahilde fore kazık çakıldığı sırada çökme meydana geldi. Olay sırasında 2 işçi denize düştü. İşçilerden birisi kurtulurken diğer işçi boğularak hayatını kaybetti.


CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI
Meydana gelen çökme sonrası ihbar üzerine olay yerine Sahil Güvenlik, deniz polisi, AFAD ve itfaiye ekipleri ile dalgıç sevk edildi. Çevredekilerin yardımıyla denizden yaralı kurtarılan Mehmet Şükrü sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Ekiplerin kurtarmak için çalışma başlattığı Kenan İpek'in ise cansız bedenine ulaşıldı. Evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenilen İpek'in cenazesi olay yerindeki incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Ekiplerin olay yerindeki çalışmaları sırasında inşaat durduruldu, diğer işçiler alanın dışına çıkartıldı.

İSPARK'TAN AÇIKLAMA
İSPARK'ın sosyal medya hesabından 7 Nisan 2023'te yapılan paylaşımda, "Değerli İstanbullular, Ortaköy Açık Otoparkımız, 'Kıyı Yapısı Güçlendirme İnşaatı' çalışmaları sebebiyle 10 Nisan 2023 tarihi itibarıyla hizmete kapatılacaktır. Otoparkımız çalışmalar tamamlandığında yeniden hizmete açılacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz." ifadelerine yer verilmişti.

Kaynak: AA / Güncel
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık