IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 13.Şubat.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Dini nikahlı eşini ve üvey oğlunu arazi tartışmasında katletti




Gaziantep'te bir şahıs, arazisini üzerine geçirdiği dini nikahlı eşi ve kadının önceki evliliğinden olan oğluyla tartıştı. Tartışma sırasında tabancaya sarılan şahıs, anne ve oğlunu ağır yaraladı. Hastaneye kaldırılan anne ve oğul hayatını kaybetti. Olay sonrası kaçan katil zanlısı yakalanarak gözaltına alındı.

Şahinbey ilçesi Geylani Mahallesi'nde gece geç saatlerde iddiaya göre, Cemal Y. (58) isimli şahıs, arazisini üzerine geçirdiği dini nikahlı eşi Gülhan Korkmaz (50) ve kadının önceki eşinden olan oğlu Kasım Akkurt (26) ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Cemal Y. Gülhan Korkmaz ile Kasım Akkurt'a ateş etti. Hastaneye kaldırılan anne ile oğlu hayatını kaybetti.


KAÇAN ZANLI YAKALANDI
Duyulan silah sesi sonrası komşuların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, ağır yaralanan anne ile oğlunu ilk müdahalenin ardından ambulansla Şehir Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan anne ile oğlu gece saatlerinde hayatını kaybetti.

Öldürülen Gülhan Korkmaz ile oğlu Kasım Akkurt'un cenazeleri, Gaziantep Adli Tıp Kurumu'nda tamamlanan işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

Kaçan katil zanlısı Cemal Y. ise Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Katil zanlısı şahsın emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık