IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 11.Şubat.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Çöpe bebeğini atan anneye tutuklama kararı




İstanbul Sarıyer'de çöp poşetlerinin arasında bulunan yeni doğmuş bebekle ilgili olarak gözaltına alınan Karolin Y., nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı. Karolin Y.'nin ifadesinde boşandığı eşinden hamile kaldığını ve bebeği de doğunca çöpe bıraktığını söylediği öğrenildi.

Sarıyer'de 25 Ocak'ta çöp poşetlerinin arasında bulunan yeni doğmuş bebekle ilgili polis ekiplerininyaptığı incelemelerde bebeği bırakan kişinin Karolin Y. olduğu tespit edilmişti. Gözaltına alınan Karolin Y., bugün çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Karolin Y. ifadesinde, boşandığı eşinden hamile kaldığını ve bebeği de doğunca çöpe bıraktığını itiraf etti.


VATANDAŞ ÇÖPLERİN ARASINDA BEBEĞİ GÖRÜNCE İHBAR ETTİ
Reşitpaşa Mahallesi Kıbrıs Caddesi'nde 25 Ocak günü saat 20.30 sıralarında, bir vatandaş çöpünü bırakacağı sırada yerdeki poşetlerin arasında yeni doğmuş bir bebek gördü. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekiplerinin gelmesiyle bebek, Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ise çalışmaları sonucunda bebeği çöp poşetlerinin yanına bırakan kişinin Karolin Y. olduğu tespit etti.

SUÇUNU İTİRAF EDİNCE TUTUKLANDI
Yakalanarak gözaltına alınan Karolin Y.'nin boşandığı eşinden hamile kaldığı ve bebeği de doğunca çöpe bıraktığı öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Karolin Y., Çağlayan'da bulunan İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi. Şüpheli ilk olarak savcılığa ifade verdi ardından sevk edildiği nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık