IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 10.Şubat.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Minibüsün çarptığı bisikletteki 2 arkadaştan 1'i hayatını kaybetti




Bursa'da yola aniden çıkan bisiklete yolcu minibüsü çarptı. Kazada, bisiklet üzerinde bulunan 2 arkadaştan biri hayatını kaybederken, diğeri ağır yaralandı. Kaza anı ise bir işyeri kamerasına anbean yansıdı.Yürekleri yakan kaza Bursa'da meydana geldi. Arkadaşı ile bisikletle seyreden B.A, sokaktan caddeye çıktı. O sırada gelen minibüs, bisiklete çarparak savurdu. Hastaneye kaldırılan 2 arkadaştan 1'i hayatını kaybederken diğerinin durumu ise ciddiyetini koruyor. Feci kaza bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kayda geçti.

ÇARPMANIN ŞİDDETİYLE SAVRULDULAR
Yeşilyayla Sokak'tan Mümin Gençoğlu Caddesi'ne aniden çıkan bisiklet sürücüsü B.A ve arkadaşı, seyir halinde olan yolcu minibüsünün çarpmasıyla savruldu.

Kaza o kadar şiddetliydi ki B.A ve arkadaşı başına aldığı darbeyle yerde yatmaya başladı. Olayı görenler hemen ambulansa haber verdi. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralıları hastaneye kaldırdı.

TALİHSİZ GENÇ HAYATINI KAYBETTİ
Bisiklet sürücüsü B.A doktorların tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Arkadaşının ise hayati tehlikesini koruduğu öğrenildi.Polisin kazayla ilgili başlattığı çalışma devam ederken, kaza anı güvenlik kamerasına anbean yansıdı.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık