IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 06.Şubat.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Çocuğunu almak için gittiği okulda bıçaklı saldırıya uğrayan veli öldü




Kocaeli'de çocuğunu almak için okula giden Murat Tosun, okul bahçesinde beklediği sırada iki kişinin bıçaklı saldırısında hayatını kaybetti. Olaydan sonra yakalanan baba ile oğlunun Tosun'la aralarında husumet olduğu belirlendi. Saldırgan babanın Tosun'a muştayla vurduğu, oğlunun ise defalarca bıçakladığı öğrenildi.
Kocaeli Öğretmenler İlkokulu'nun bahçesinde çocuğunu almak için gittiği sırada bıçaklı saldırıya uğrayan bir veli hayatını kaybetti. Saldırgan baba ve oğlu polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

OKUL BAHÇESİNDE BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜLER
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Derince ilçesindeki Kocaeli Öğretmenler İlkokulu'nun bahçesinde Murat Tosun'u bıçakladığı belirlenen M.K. (51) ile oğlu B.K.'yi (24) olaydan sonra kaçtıkları otomobilde yakalayıp, gözaltına aldı. Emniyette işlemleri tamamlanan baba oğul, Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi.

ARALARINDA HUSUMET VARMIŞ
Olaya ilişkin detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Baba ve oğlunun aralarında geçmişe dayalı husumet bulunan Murat Tosun'u araçla takip ettiği, okula girdiği sırada B.K.'nin çok sayıda yerinden bıçakladığı, M.K.'nin ise muştayla vurduğu öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık