IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 03.Şubat.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Hayvan yüklü TIR'a tren çarptı: 2 ölü, 2 yaralı




Muş'ta büyükbaş hayvanların yüklü olduğu TIR'a hemzemin geçitte trenin çarpması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. TIR'da yüklü bulunan bazı hayvanların kaza sırasında telef olduğu öğrenilirken bölgeye sağlık, polis, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Muş'ta hemzemin geçitte büyükbaş hayvan yüklü bulunan bir TIR'a trenin çarpması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Kazada bazı hayvanların telef olduğu öğrenildi.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Muş Şeker Fabrikası yakınlarındaki Tandoğan köyü girişindeki hemzemin geçitte köyde büyükbaş hayvan yüklenen 34 BDM 314 plakalı TIR'a, hemzemin geçitte Elazığ-Tatvan seferini yapmakta olan 52602 sefer sayılı yolcu treni çarptı.

Çarpmanın etkisiyle sürüklenen TIR'ın içinde bulunan Yusuf Tan ve Cahit Arar yaşamını yitirirken sürücü Emrah Sarsıcı ile yanındaki Ahmet Arar ise yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Muş Devlet Hastanesine sevk edilirken kazada hayatını kaybedenlerin cenazeleri savcının incelemesinin ardından Muş Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

YARALI HAYVANLAR KESİLDİ
Olayın hemen ardından bölgeye sağlık, polis, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Yaralanan bazı hayvanlar çevredekiler tarafından kesilirken kazada bazı hayvanlar ise telef oldu. Kazayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık