IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 02.Şubat.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Şanlıurfa'da ev çöktü: 2 ölü, 8 yaralı




Şanlıurfa Bozova'daki tek katlı ev çöktü. Olayda 2 kişi hayatını kaybetti, kendi imkanlarıyla enkazdan çıkmayı başaran 8 kişi yaralandı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Evin 6 Şubat depremlerinde hasar aldığı ve aile üyelerinin bir kısmının akşam saatlerinde şehir dışından geldiği ortaya çıktı.
Şanlıurfa'nın Bozova ilçesine bağlı Kırsal Deliler Mahallesi'nde Cemile Arıkan'a ait evde, sabaha karşı henüz bilinmeyen nedenle çökme meydana geldi. Olayda 2 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi de yaralandı.


KENDİ İMKANLARIYLA ENKAZDAN ÇIKTILAR
Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye AFAD, itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Göçük altında kalan Serdar (38), Fatma (38), Ahmet (15), Ayça (12) ve Açelya Urak (8) ile Dilber (34), Adem Arda (13) ve Emre Tuna Bozkurt (10) kendi imkanlarıyla enkazdan çıkmayı başardı.

Ekipler, başlattıkları arama-kurtarma çalışmaları sırasında Serap Urak'ın (49) cansız bedenine ulaştı. Yaralı olarak çıkarılan Cemile Arıkan (56) ise kaldırıldığı Bozova Devlet Hastanesi'nde kurtarılamadı. Diğer yaralıların ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

AKŞAM SAATLERİNDE GELDİKLERİ ORTAYA ÇIKTI
Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde hasar aldığı belirtilen evde Cemile Arıkan'ın yalnız yaşadığı, çocukları ve torunlarının da akşam saatlerinde Osmaniye'den ziyarete geldiği öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık