IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 26.Kasım.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Keçiören'de Komşu Kavgası: 1 Ölü, 5 Yaralı




ANKARA - Ankara'nın Keçiören ilçesinde gürültü nedeniyle komşular arasında tartışma çıktı. Olayda 1 kişi öldü 5 kişi ise yaralandı. Bu olay aynı ilçede gün içerisinde yaşanan ikinci olay oldu.

Edinilen bilgilere göre olay akşam saatlerinde Keçiören ilçesi Sancaktepe mahallesi 1586/1 cadde üzerinde bulunan Sancak apartmanında meydana geldi. Binada devam eden tadilat nedeniyle komşular arasında gürültü tartışması başladı. Tartışmanın kavgaya dönmesinin ardından Recep Öztürk, ruhsatsız tabancası ile Kerim Tokgöz, Fatma Özdemir, E.T., Z.T., M.T ve H.T.'yi vurdu.

Bir kişi hayatını kaybetti

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan Kerim Tokgöz, hayatını kaybetti. Diğer yaralıların ise tedavi işlemleri devam ediyor.

Katil zanlısı motosiklet ile kaçtı

Katil zanlısının olayın ardından ruhsatsız tabancayı olay yerinde bırakarak üzerine kayıtlı motosiklet ile kaçtığı öğrenildi. Polis ekipleri şüpheli şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

Aynı gün içinde ikinci komşu cinayeti

Olay bugün aynı ilçede yaşanan ikinci, aynı hafta içinde Ankara'da yaşanan komşu cinayeti oldu. Öğlen saatlerinde yaşanan olayda ise 2 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralanmıştı. Geçtiğimiz günlerde ise Sincan ilçesinde yaşanan olayda 5 kişi hayatını kaybetmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık