IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 11.Kasım.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
81 yaşındaki adam traktörünü çalınmaması için evine zincirledi




Aydın'ın Germencik ilçesinde yaşayan 81 yaşındaki Erdoğan Bilal, traktörünün çalınmaması için evinin önüne zincirleme önlem aldı. Bilal, hırsızlık olaylarına karşı duyarlı olmak istediğini belirtti.

Aydın'ın Germencik ilçesinde yaşayan 81 yaşındaki Erdoğan Bilal'in, evinin önüne park ettiği traktörünün çalınmaması için aldığı önlem görenleri şaşkına çevirdi.

Ülke genelinde olduğu gibi Aydın'da da yaşanan hırsızlıklara karşı vatandaşlar kendilerine göre önlem almaya devam ederken Germencik ilçesinde yaşayan 81 yaşındaki Erdoğan Bilal'in aldığı önlem görenleri şaşkına çevirdi. Evinin önünde bulunan traktörünün çalınmaması için traktörünü zincirle, evinin penceresine bağlayan Bilal; "Çare değil belki ama bir umut. En azından zinciri çözmeye çalıştıklarında duyarım ve müdahale ederim" dedi.

Otomobil ve motor hırsızlıklarının artması sebebiyle kendince önlem almak istediğini ifade eden Erdoğan Bilal; "Hırsızlık çok oldu. Çalıyorlar. Benim de pencerem yakın burada. Herhangi bir hırsızlık olursa duyayım, müdahale ederim diye böyle bağladım. Çok şükür başımıza bir iş gelmedi şu ana kadar ama benzin çalıyorlar. Artık onu hoş görüyoruz ama traktörü çalmasınlar diye bağladım. Çare değil ama bir umut. Faydasını görürüz diye bir umut yani" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık