IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 25.Ekim.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Düğün gecesi hastaneye kaldırılan gelin, kendine gelince gerçeği anlattı




İzmir'de Sıla Hepşenli isimli kadın, düğün gecesi üzerinde gelinliği ve takılarıyla birlikte apar topar hastaneye kaldırıldı. İlaç içerek intihara teşebbüs ettiği ileri sürülen Hepşenli hemen yoğun bakıma alındı. Bir süre sonra yoğun bakımdan çıkan genç kadın, intihar iddialarını yalanlayarak "Düğünde aşırı alkol sonrası psikiyatri doktorunun verdiği ilaçları kullandığım için fenalaştım" dedi.

İzmir'in Buca ilçesinde sabaha karşı üzerinde gelinlikle acil servise başvuran Sıla Hepşenli olayında sır perdesi aralandı. Yoğun bakımdan çıkan gelin genç kadın, düğünde aldığı aşırı alkol sonrası psikiyatri doktorunun verdiği ilaçları kullandığı için fenalaştığını söyledi.

GELİNLİĞİYLE HASTANEYE KALDIRILDI
Düğün gecesi iddiaya göre intihara kalkıştığı öne sürülen kadın, gelinliği ve takılarıyla birlikte apar topar hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan genç kadın, tedavi sürecinin ardından kendine geldi.

İNTİHAR İDDİALARINI YALANLADI
Yeni Asır'ın haberine göre; Yoğun bakımdan çıkan gelin Sıla Hepşenli, ifadesinde düğünde aldığı aşırı alkol sonrası psikiyatri doktorunun verdiği ilaçları kullandığı için fenalaştığını anlattı. Hepşenli, ilaçların alkolle etkileşime geçmesi sonucu kötü olduğunu, hayatına son vermek gibi bir düşüncesi olmadığını vurguladı.

Kaynak: Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık