IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 12.Eylül.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Afyonkarahisar'da 82 yaşındaki kadın bıçaklanarak öldürüldü, 89 yaşındaki eşi gözaltına alındı




Afyonkarahisar'da kan donduran bir cinayet işlendi. Bolvadin ilçesinde 82 yaşındaki bir kadın, evinde 25'e yakın bıçak darbesiyle ölü olarak bulundu. Jandarma ekipleri, öldürülen kadının 89 yaşındaki Alzheimer hastası kocasını ise cinayet zanlısı olarak gözaltına aldı.Afyonkarahisar'da 82 yaşındaki bir kadın, evinde 25'e yakın bıçak darbesi ile öldürülmüş halde bulundu. Olayın ardından jandarma ekipleri, cinayet zanlısı olarak kadının 89 yaşındaki Alzheimer hastası kocasını gözaltına aldı.

BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ
Olay, Bolvadin ilçesine bağlı Özburun beldesi Üsküdar Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 82 yaşındaki Sıddıka Aysal isimli kadının akrabaları kontrol için evlerine geldiklerinde Aysal'ı hareketsiz yerde yatarken buldu. Aysal'ın akrabaları ardından jandarmayı arayarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine Bolvadin İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler ile 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler yaptıkları kontrolde yaşlı kadının, 25'e yakın bıçak darbesiyle öldürüldüğünü belirledi.

89 YAŞINDAKİ KOCA GÖZALTINA ALINDI
Olay sonrası cinayet zanlısı olarak ise 89 yaşındaki G.A. isimli Alzheimer hastası koca gözaltına alındı. Yapılan incelemelerin ardından Aysal'ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Bolvadin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayın ardından savcılık tarafından başlatılan soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık