IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 09.Eylül.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Kahramanmaraş'ta kamyon cenaze namazı kılanların arasına daldı: 4 ölü, 25 yaralı




Son dakika: Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyon, cenaze namazı kılanların arasına daldı. Kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti, 25 kişi de yaralandı. Kamyon şoförü gözaltına alınırken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde feci bir trafik kazası meydana geldi. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyon, cenaze namazı kılanların arasına daldı. İlk belirlemelere göre, kazada 4 kişi yaşamını yitirirken, 25 kişi de yaralandı. Olay sonrası kamyon şoförü gözaltına alınırken, açılan soruşturma kapsamında 2 cumhuriyet savcısı görevlendirildi.

ÇOK SAYIDA KİŞİ ARACIN ALTINDA KALDI
Kaza, öğle saatlerinde Andırın ilçesi Darıovası Mahallesi'nde meydana geldi. Davut Avan'ın cenazesi için Kavaklı Mezarlığı'nda tören düzenlendi. Cenaze namazının kılındığı sırada Kahramanmaraş-Andırın karayolundan gelen bir kamyon önündeki araçlara çarptıktan sonra kalabalığın arasına daldı. Namaz için saf tutan çok sayıda kişi, aracın altında kaldı.

EKİPLER KURTARMA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kazada ölenlerin olduğu bildirilirken, yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Ekipler, kamyonun altında kalan kişileri kurtarmak için çalışmalarını sürdürüyor.

4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 25 KİŞİ YARALI
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kazada 4 kişinin hayatını kaybettiğini, 25 kişinin yaralı olarak sağlık kuruluşlarına sevk edildiğini bildirdi. Bakan Tunç açıklamasında şunları kaydetti; "Kahramanmaraş ili Andırın ilçesi Darıova Mahallesinde meydana gelen elim kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Darıova mahallesinde cenaze defin işlemi için toplanan vatandaşlarımızın bulunduğu alana giren bir kamyonun vatandaşlarımızın üzerine devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 4 vatandaşımız vefat etmiş, 25 vatandaşımız yaralanarak sağlık kuruluşlarına sevk edilmiştir. Kaza sonucu 3 araçta hasar oluşmuştur."

ŞOFÖR GÖZALTINDA
Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki, "Olay vahameti açısından 2 cumhuriyet savcısı görevlendirilmiş olup, olayın şüphelisi sürücü gözaltına alındı. Şu an için 4 ölümüz var. Kazada ağır yaralıların da olduğu, 25 vatandaşımız yaralandı. Soruşturma tüm yönleriyle titizlikle sürdürülüyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak:haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık