IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 04.Eylül.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
İstanbul'da TEM Otoyolu'nda zincirleme trafik kazası: 4 ölü, 4 yaralı




İstanbul Büyükçekmece'de kamyon, otomobil ve kamyonetin karıştığı zincirleme kaza sonucunda 4 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle TEM Otoyolu İstanbul istikameti trafiğe kapandı. Olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi ve kurtarma çalışmaları başlatıldı.Büyükçekmece'de, kamyon, otomobil ile kamyonetin karıştığı zincirleme trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

KAZAYA 3 ARAÇ KARIŞTI
Kaza, saat 20.00 sıralarında, Çatalca TEM Otoyolu'nun İstanbul istikametinde meydana geldi. 3 aracın karıştığı kazayı gören sürücüler, durumu itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. İtfaiye ekipleri, kazaya karışan araçlarda sıkışanları kurtarmak için çalışma başlattı.

4 ÖLÜ, 4 YARALI
Araçlarda sıkışan 4 kişi, olay yerinde hayatını kaybederken 4 kişi de yaralandı. Yaralılar, ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan birinin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kazadan yaralı olarak kurtarılan bir bebeği, jandarma personeli kucağında ambulansa götürdü.

İSTANBUL İSTİKAMETİ TRAFİĞE KAPATILDI
Kaza nedeniyle otoyolun İstanbul istikameti trafiğe kapandı. Yolun Edirne istikametinde ise trafik akışı kontrollü sağlanıyor.

Kaynak: AA
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık